Σε καλή κατάσταση Χάλεπ-Μπάρτι

Το “A day at the Drive” ήταν μια απολύτως απαραίτητη τενιστική “ένεση” πριν τη συνέχεια της σεζόν 2021 μετά το αναγκαστικό διάλειμμα δύο εβδομάδων που είχαμε ελέω της καραντίνας των παικτών που έφτασαν στην Αυστραλία.

Την Παρασκευή το βράδυ στην Αυστραλία, τέθηκαν οι αντιμέτωπες οι δύο κορυφαίες τενίστριες στον κόσμο, Άσλεϊ Μπάρτι και Σιμόνα Χάλεπ σε ένα άκρως συναρπαστικό ματς που βρήκε νικήτρια την 29χρονη Ρουμάνα με 3-6, 6-1, 10-8.

Και οι δυο τους είχαν να αγωνιστούν πολύ καιρό, ειδικά η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο, Μπάρτι, που έπαιξε για τελευταία φορά στα τέλη του περασμένου

Φλεβάρη στη Ντόχα αλλά και η Χάλεπ έπαιξε για τελευταία φορά τον περασμένο Σεπτέμβρη στην ήττα της από την Ίγκα Σβίατεκ στο Ρολάν Γκαρός.

Με το χαμόγελο στα χείλη, εμφανώς ενθουσιασμένες για το ότι πάτησαν κορτ για ματς (έστω και φιλικού χαρακτήρα) με κόσμο μάλιστα στις εξέδρες, έδειξαν πως βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση ενόψει των επίσημων τουρνουά της Μελβούρνης που ξεκινούν σε ελάχιστες ώρες.

Sharing a court with your mate is what I’ve missed the most. It’s great to be back Thank you Adelaide! Thank you Simo pic.twitter.com/mOxqlALTZ9

Ash Barty (@ashbarty) January 29, 2021

Μπορεί να θέλουν πολλά ματς στα πόδια τους ώστε να φτάσουν στον απαιτούμενο αγωνιστικό ρυθμό, ωστόσο, ο κρυφός του στόχος δεν θα είναι άλλος από την κατάκτηση του επικείμενου Australian Open, που θα είναι το πιο απρόβλεπτο Major των τελευταίων ετών.

Κώστας Αϊτάκης

The post Σε καλή κατάσταση Χάλεπ-Μπάρτι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα