Βραβεία ATP: Αιώνια αγαπημένος των φιλάθλων – VIDEO

Ρότζερ Φέντερερ, Ράφαελ Ναδάλ, Άντι Μάρει, Ματέο Μπερετίνι μερικοί από τους βραβευθέντες των ATP Awards 2019

Μαντέψτε ποιος κέρδισε το ATPTour.com Fans’ Favourite Awards για τη σεζόν που μας αφήνει….

Ο Ρότζερ Φέντερερ παραμένει με διαφορά ο πιο αγαπητός τενίστας ανάμεσα στους φιλάθλους που παρακολουθούν τένις και αναδείχθηκε νικητής για 17η συνεχόμενη χρονιά στη συγκεκριμένη κατηγορία βραβείου, όπως και οι δίδυμοι Μπράιανς που κέρδισαν το αντίστοιχο βραβείο για τα διπλά, για 14η φορά.

Το εξίσου σημαντικό βραβείο, Stefan Edberg

Sportsmanship Award, πηγαίνει στον Ράφαελ Ναδάλ και γίνεται δύο φορές σημαντικότερο, από τη στιγμή που δίνεται από τους υπόλοιπους τενίστες. Ο Ισπανός που είχε εκφράσει την επιθυμία του να κερδίσει αυτό το βραβείο, ψηφίστηκε από τους συναδέλφους του ως ο τενίστας που εκπροσώπησε με τον καλύτερο τρόπο το άθλημα, πρεσβεύοντας τις αξίες και τις αρχές του τένις.

Το βραβείο του Comeback Player of the Year, πήρε δικαίως ο Άντι Μάρει για την εντυπωσιακή του επιστροφή στο tour, μετά την 7μηνη απουσία του λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στο ισχίο ο οποίος, λίγο έλειψε να του στοιχίσει την καριέρα.

Όσον αφορά τη νέα γενιά, ο Γιάνικ Σίνερ κέρδισε τους Αλιασίμ και Κετσμάνοβιτς για τον τίτλο του πιο ανερχόμενου τενίστα. Ο 18χρονος Ιταλός πραγματοποίησε μια εκπληκτική χρονιά που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του NextGen ATP Finals και έχει δημιουργήσει τεράστιες προσδοκίες για το μέλλον.

To βραβείο Arthur Ashe Humanitarian Award πήγε στον Κέβιν Άντερσον για την πλούσια φιλανθρωπική του δράση ενώ ο προπονητής του Ντανίλ Μεντβέντεφ, Ζιλ Τσερβάρα πήρε το βραβείο του προπονητή της χρονιάς.

Ο πιο βελτιωμένος παίκτης της χρονιάς, αναδείχθηκε ο Ματέο Μπερετίνι.

Τέλος, οι παίκτες ψήφισαν τα κορυφαία τουρνουά της χρονιάς ανά κατηγορία, τα οποία ήταν:

ATP Masters 1000 Tournament of the Year
BNP Paribas Open (Indian Wells)

ATP 500 Tournament of the Year
Abierto Mexicano Telcel presentado por HSBC (Acapulco)

ATP 250 Tournament of the Year
Qatar ExxonMobil Open (Doha)

ATP Challenger Tournaments of the Year
Puerto Vallarta Open (Puerto Vallarta)



The post Βραβεία ATP: Αιώνια αγαπημένος των φιλάθλων – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα