Και τώρα… Τζόκοβιτς – VIDEO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε τον Αντρέι Ρούμπλεφ και σφράγισε τον ημιτελικό του Αμπού Ντάμπι κόντρα στον υπερασπιστή του τίτλου, Νόβακ Τζόκοβιτς

Την ευκαιρία για ένα πολύ δυνατό “φιλικό”, πριν την επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν, θα έχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο 21χρονος Έλληνας άσος, πραγματοποίησε εξαιρετικό ντεμπούτο στο ανεπίσημο τουρνουά Mubadala World Tennis Championships και μετά την απόλυτα ελεγχόμενη νίκη με 6-3, 6-4 επί του Αντρέι Ρούμπλεφ, θα αντιμετωπίσει

τον κορυφαίο τενίστα της τελευταίας 10ετιας, Νόβακ Τζόκοβιτς για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, ήταν πολύ προσηλωμένος και αποφασιστικός απέναντι στον Ρώσο αντίπαλό του και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στο σερβίς του, φτάνοντας στην τελική επικράτηση μετά από 1 ώρα και 8 λεπτά αγώνα.

Ο Τσιτσιπάς χρειάστηκε να σώσει μόνο δύο break point του Ρούμπλεφ στο εναρκτήριο σετ κι ενώ είχε προηγηθεί από το ξεκίνημα του ματς με 2-0 ενώ το break στο 5ο game του 2ου σετ, του έδωσε την ευκαιρία να συναντήσει τον υπερασπιστή του τίτλου, στα ημιτελικά της Παρασκευής.

Ο άλλος προημιτελικός είναι ανάμεσα στον Κατσάνοφ και τον Τσουνγκ από τον οποίον θα προκύψει ο αντίπαλος του Ράφαελ Ναδάλ.

Η ημιτελική αναμέτρηση του Στέφανου με τον Νόλε θα ξεκινήσει στις 15:00GR-COSMOTE SPORT 6HD και θα κρίνει τον πρώτο φιναλίστ της σπουδαίας, πλην ανεπίσημης, διοργάνωσης.

Oλόκληρος ο αγώνας Τσιτσιπάς-Ρούμπλεφ

The post Και τώρα… Τζόκοβιτς – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα