Παγδατής: “O Στέφανος πρέπει να ζήσει και να κάνει φίλους”

Η φιλική συμβουλή του Μάρκου Παγδατή στον καλό του φίλο, Στέφανο Τσιτσιπά

Στην τελική στήλη της Telegraph μίλησε ο Μάρκος Παγδατής ο οποίος αναφέρθηκε στο λαμπρό μέλλον που έχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο ATP Tour.

Ο Κύπριος πρωταθλητής που αποσύρθηκε φέτος από το επαγγελματικό τένις και πρόσφατα ανέλαβε πόστο στην ομάδα της Ελίνα Σβιτολίνα, μίλησε για τον καλό του φίλο και τον συμβούλεψε να βελτιώσει την προσωπική του ζωή, κάτι

που θα τον βοηθήσει και στην επαγγελματική του καριέρα.

“Πιστεύω πως πρέπει να φτιάξει την εξωγηπεδική ζωή του. Να κάνει περισσότερους φίλους, να είναι πιο ήρεμος. Πρέπει να έχει ζωή έξω από τα courts γιατί σε κάποια φάση, αυτό είναι που μετράει. Αυτή τη στιγμή, δεν σκέφτεται τίποτα άλλο από το τένις. Είναι όλη του η ζωή που είναι απίστευτο.

“Είναι ποιότητα να μην χρειάζεσαι τους άλλους ανθρώπους. Αν το χρειάζεσαι και δεν τους έχεις, τότε είναι πρόβλημα. Αλλά αυτός φαίνεται να μην το θέλει. Είναι μοναδικό να είναι τόσο επαγγελματίας τενίστας” είπε με αγάπη ο Μάρκος Παγδατής.

Ο Κύπριος άσος, στην ίδια συνέντευξη, χαρακτήρισε “κράμα Φέντερερ-Τζόκοβιτς” τον Τσιτσιπά.

“Βλέπω κάτι από Φέντερερ σε αυτόν, στο παιχνίδι του, στο μυαλό του, στον τρόπο που αναλύει τους αγώνες. Ελάχιστοι τενίστες κάνουν τόσο καλή ανάλυση ενός αγώνα. Είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα που διαθέτει.

“Είναι πληρέστατος παίκτης. Χρειάζεται να βελτιώσει ελάχιστα πράγματα: το slice και τις επιστροφές του πιο πολύ. Η αυτο-πειθαρχία και η αποφασιστικότητά του είναι επιπέδου Τζόκοβιτς και ακόμα είναι τόσο μικρός! Πιστεύω ότι ο Στέφανος και ο Τιμ θα είναι οι βασικοί διεκδικητές Slam τα επόμενα χρόνια!” κατέληξε με πρόβλεψη ο Μάρκος

Τα αισθήματα είναι αμοιβαία στην περίπτωση των Παγδατή-Τσιτσιπά. Ο Στέφανος είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Κύπριο, κατά τη διάρκεια του φετινού Wimbledon που ήταν και το τελευταίο τουρνουά καριέρας για τον Μάρκο.

“Ο Μάρκος είναι από τους πιο χαρισματικούς και θετικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Το δείχνει και στο court αυτό. Έχει αυτό το vibe που νιώθει ότι η ζωή είναι πιο σημαντική από το τένις, κάτι που μου αρέσει να βλέπω πολύ. Κάποιοι είναι πιο σοβαροί όταν παίζουν, όπως εγώ. Εκείνος, έχει αυτό το χάρισμα, αυτό το χαμόγελο, την ενέργεια. Οι φίλαθλοι το λατρεύουν. Άξιζε περισσότερα. Κατάφερε σπουδαία πράγματα, προερχόμενος από μια μικρή χώρα με μηδέν ιστορία στο άθλημα” είχε πει ο Τσιτσιπάς.

The post Παγδατής: “O Στέφανος πρέπει να ζήσει και να κάνει φίλους” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα