Ο Κατσάνοφ στο δρόμο του Ράφα – VIDEO

Ο Κάρεν Κατσάνοφ είναι ο 4ος ημιφιναλίστ του Mubadala World Tennis Championships κερδίζοντας 2-0 σετ τον Χίον Τσουνγκ

Μετά την ελεγχόμενη νίκη του Στέφανου Τσισιπά επί του Αντρέι Ρούμπλεφ, ο Κάρεν Κατσάνοφ κράτησε ψηλά τη Ρώσικη σημαία στο Αμπού Ντάμπι και σφράγισε τον δεύτερο ημιτελικό της Παρασκευής (17:00GR) κόντρα στον 4 φορές πρωταθλητή της διοργάνωσης, Ράφαελ Ναδάλ.

Ο 23χρονος

Ρώσος που μας είχε χαρίσει έναν σπουδαίο αγώνα με αντίπαλο τον Ράφα πέρυσι στο US Open, επικράτησε 7-6(4), 6-4 του Τσουνγκ σε 1 ώρα και 34 λεπτά και θα έχει άλλη μια ευκαιρία να πετύχει την πρώτη του νίκη επί του Ναδάλ, έστω και σε φιλικό, έχοντας εφτά ήττες από τον Ισπανό σε ισάριθμα παιχνίδια στο ATP Tour.

Ο Κατσάνοφ δεν εκμεταλλεύτηκε το γρήγορο break στο 2ο game του αγώνα, με τον Τσουνγκ να απαντάει την ύστατη στιγμή, την ώρα που ο Ρώσος σέρβιρε στο 5-3 για την κατάκτηση του εναρκτήριου σετ. Τελικά, το μόνο που κατάφερε ο Νοτιοκορεάτης ήταν να καθυστερήσει την απώλεια του προβαδίσματος, στο tie break.

Στο 2ο σετ, ο Κατσάνοφ συνέχισε πιο αποτελεσματικά από τον αντίπαλό του και με το break στο 5ο game (3-2), κατάφερε να κλείσει στα δύο σετ τη νίκη του.

Στο γυναικείο παιχνίδι της ημέρας, η Μαρία Σαράποβα επικράτησε 6-4, 7-5 της Άιλα Τομλιάνοβιτς.

The post Ο Κατσάνοφ στο δρόμο του Ράφα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα