Το βραβείο ITF World Champion 2019 σε Ναδάλ και Μπάρτι

Ράφαελ Ναδάλ και Άσλει Μπάρτι κατέκτησαν το πολύτιμο βραβείο του International Tennis Federation’s (ITF) World Champions για το 2019

Τα σπουδαία επιτεύγματα του Ράφα Ναδάλ και της Άσλει Μπάρτι τη φετινή σεζόν, τους επέτρεψαν να ολοκληρώσουν μια μαγική χρονιά, με έναν σπουδαίο τίτλο: αυτόν του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στην ITF.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αντισφαίρισης,

έδωσε τα δύο βραβεία στους πρωταθλητές του Γαλλικού Όπεν 2019, οι οποίοι μάλιστα τερμάτισαν στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης σε ATP και WTA.

Είναι η τέταρτη χρονιά που ο Ράφαελ Ναδάλ λαμβάνει αυτό το βραβείο, έχοντας ολοκληρώσει μια φοβερή χρονιά με δύο Grand Slam τίτλους, δύο ATP Masters 1000 και τον τίτλο του Davis Cup.

Roland Garros champion
US Open champion
Davis Cup champion
World No.1

It’s no surprise @RafaelNadal has been named ITF World Champion for a fourth time https://t.co/GVeDSejOZ0 pic.twitter.com/VWURGtj255

ITF (@ITF_Tennis) December 19, 2019

Ιστορική ήταν η χρονιά και για την Άσλει Μπάρτι η οποία το 2014 είχε σταματήσει το τένις για να παίξει επαγγελματικό κρίκετ και επέστρεψε μετά από δύο χρόνια ξανά στα courts το 2016. Έγινε η πρώτη πρωταθλήτρια στο Γαλλικό Όπεν, μετά τη Μάργκαρετ Κορτ το 1973 ενώ ήταν η πρώτη Αυστραλέζα που κατέκτησε το WTA Finals.

“Νιώθω μεγάλη τιμή για τον τίτλο του ITF World Champion. Είμαι πολύ υπερήφανη για την ομάδα μου και για ότι καταφέραμε φέτος. Ανυπομονώ για το 2020” είπε σε δήλωσή της η Μπάρτι.

A first Grand Slam singles title and becoming world No.1 made 2019 one to remember for @ashbarty

Barty is Australia’s first Women’s ITF World Champion https://t.co/cVEbwtcl5d pic.twitter.com/uiR2JTbnrd

ITF (@ITF_Tennis) December 19, 2019

The post Το βραβείο ITF World Champion 2019 σε Ναδάλ και Μπάρτι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα