Τσιτσιπάς: “Πάλεψα σαν λιοντάρι” – VIDEO

Ανακουφισμένος από τη νίκη κόντρα στον μαχητικό Θανάση Κοκκινάκη και την πρόκριση στον 3ο γύρο του Australian Open, εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη μεγάλη προσπάθεια που χρειάστηκε να καταβάλει για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ελληνοαυστραλού στα 5 σετ.

Ο 22χρονος Έλληνας πρωταθλητής, ημιφιναλίστ της διοργάνωσης το 2019, επιβλήθηκε  6-7(5), 6-4, 6-1, 6-7(4), 6-4 του Έλληνα ομογενή και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε,

αναφέρθηκε στη συναρπαστική αυτή μονομαχία.

“Πάλεψα σαν λιοντάρι. Πάλεψα σαν αληθινός πολεμιστής. Ήταν ένα απίστευτο τέλος με πολλά συναισθήματα” είπε αρχικά στη ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

“Ο θανάσης σέρβιρε πολύ καλά. Είναι ικανός για πολλά πράγματα. Ακόμα κι αν το γήπεδο ήταν αργό, ήταν δύσκολες οι επιστροφές. Έχασα πολλές ευκαιρίες για break point” πρόσθεσε.

Για τα σχόλια που έχει κάνει και ο Νόβακ Τζόκοβιτς για την ταχύτητα της Rod Laver Arena, ο Στέφανος είπε: “Εγώ πιστεύω ότι το συγκεκριμένο γηπεδο είναι το πιο αργό εκεί έξω. Τα υπόλοιπα γήπεδα μου φαίνονται πιο γρήγορα Σε όλα τα Grand Slam ισχύει αυτό, ότι όλα τα γήπεδα δεν έχουν την ίδια ταχύτητα. Είναι αυτό που είναι. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω πάνω σε αυτό”

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Τσιτσιπά

The post Τσιτσιπάς: “Πάλεψα σαν λιοντάρι” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα