Φοβερός και τρομερός Μεντβέντεφ – VIDEO

Στους “32” του Αυστραλιανού Όπεν προκρίθηκε ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, πραγματοποιώντας ακόμα μια μεστή εμφάνιση. Ο Ρώσος έπαιξε μεθοδευμένα και κέρδισε ελεγχόμενα τον Ρομπέρτο Καρμπάλες Μπαένα με 6-2, 7-5, 6-1.

Ο 27χρονος Ισπανός ήταν ανταγωνιστικός μόνο στο δεύτερο σετ του παιχνιδιού, αλλά η αδιαμφισβήτητη ποιότητα του Ντανίλ δεν του άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης. Το Νο 4 στην παγκόσμια κατάταξη έπαιξε εξαιρετικό τένις, είχε εντυπωσιακές επιστροφές και

πολύ καλό ποσοστό στο πρώτο σέρβις (43/51, 84%).

Στη 1 ώρα και 46 λεπτά που διήρκησε ο αγώνας στη John Cain Arena, ο Μεντβέντεφ δέχθηκε μόλις δύο break και πέτυχε την 16η συνεχόμενη νίκη του στο tour, προερχόμενος από τρεις σερί τίτλους (Paris Masters 2020, ATP Finals 2020 και ATP Cup 2021).

Στην επόμενη φάση του τουρνουά της Μελβούρνης θα αναμετρηθεί με τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο και επικίνδυνο Φιλίπ Κραίνοβιτς, Νο 33 στον κόσμο. Ο 28χρονος Σέρβος νωρίτερα σήμερα έθεσε εκτός συνέχειας τον Πάμπλο Αντουχάρ-Άλμπα, νικώντας τον με 6-2, 5-7, 6-1, 6-4, σε έναν θεαματικό αγώνα που διήρκησε τρεις ώρες.

Ο νεαρός Ρώσος τενίστας σήμερα έκλεισε τα 25 του χρόνια και η πρόκριση στον τρίτο γύρο του πρώτου Grand Slam της σεζόν αποτελεί ένα πολύ καλό δώρο.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9η)

Γιάννης Μαύρος 

The post Φοβερός και τρομερός Μεντβέντεφ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα