Ξέσπασε σε λυγμούς στην συνέντευξη τύπου η Κένιν

Με δάκρυα στα μάτια αποχώρησε από το court η Σοφία Κένιν μετά την ήττα της στον δεύτερο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν. Η νεαρή Αμερικανίδα ηττήθηκε από την πολύπειρη Κάια Κανέπι με 6-3, 6-2, σε έναν αγώνα που διήρκησε μόλις 1 ωρα και 5 λεπτά. Το Νο 4 στην παγκόσμια κατάταξη παραδέχθηκε ότι η πίεση της υπεράσπισης ενός τίτλου Grand Slam είναι πάρα πολύ μεγάλη και πως δεν μπόρεσε να την διαχειριστεί.

Η 22χρονη Αμερικανίδα σήμερα δεν έμοιαζε σε καμία περίπτωση με την τενίστρια που κέρδισε

το Grand Slam της Μελβούρνης και έφτασε ως τον τελικό του Γαλλικού Όπεν το 2020. Ήταν σκιά του εαυτού της και υπέκυψε στην ανωτερότητα της 35χρονης Εσθονής.

Η Κένιν είχε δάκρυα στα μάτια της πριν καθίσει στην συνέντευξη τύπου, προσπάθησε να τα συγκρατήσει και στην συνέχεια εξήγησε τι είχε συμβεί στο γήπεδο.

“Το μυαλό μου δεν ήταν εκεί και η αντίπαλος μου έπαιξε πολύ καλά. Είχα ευκαιρίες, απλά δεν μπορούσα να το αντέξω. Προφανώς ξέρω γιατί, γιατί τα νεύρα μου ήταν πολλά και με επηρέασαν”.

Τα δάκρυα επέστρεψαν και πάλι όταν ρωτήθηκε για την πίεση της υπεράσπισης του τίτλου.

“Δεν ήμουν εκεί 100% ούτε σωματικά, ούτε διανοητικά. Είναι παράξενο. Εξασκούμαι εδώ και δύο εβδομάδες. Ένιωθα μια χαρά στην προπόνηση, απλά δεν μπορούσα να το κάνω αυτό στο παιχνίδι. Δεν μπόρεσα να διαχειριστώ την πίεση”, πρόσθεσε η Σοφία.

“Ήξερα ότι θα είχα πίεση. Ήξερα ότι θα είχα συναισθήματα, νεύρα, όλα μαζί. Αυτή την στιγμή πρέπει να καταλάβω πώς θα επανέλθω σε αυτό το επίπεδο που έπαιζα, είπε κλείνοντας το Νο 4 στην παγκόσμια κατάταξη.

Γιάννης Μαύρος 

The post Ξέσπασε σε λυγμούς στην συνέντευξη τύπου η Κένιν appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα