Τα στιγμιότυπα της σπουδαίας νίκης του Τσιτσιπά

Αν και δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι σε έναν ανέτοιμο πλην πολύ ποιοτικό και ταλαντούχο αντίπαλο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε στα 5 σετ τον Θανάση Κοκκινάκη και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Australian Open 2021.

Το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης και του ταμπλό, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις πολλές ευκαιρίες για break που είχε στο ματς (5/22) αλλά είχε απέναντί του έναν ψυχωμένο αντίπαλο που κατάφερνε να βγει από τη δύσκολη θέση χάρη στο

φοβερό του σερβίς και την ατσαλένια θέλησή του.

Ο Τσιτσιπάς επικράτησε τελικά 6-7(5), 6-4, 6-1, 6-7(4), 6-4 του 24χρονου Ελληνοαυστραλού και στους “32” της Μελβούρνης θα αντιμετωπίσει τον Μίκαελ Ίμερ ο οποίος προηγουμένως κέρδισε 3-1 σετ τον Κάρλος Αλκαράζ.

Τσιτσιπάς και Ίμερ έχουν συναντηθεί άλλη μια φορά, στο indoor τουρνουά της Μασσαλίας το 2020 όπου ο Στέφανος επικράτησε εύκολα 6-1, 6-3 του 22χρονου, Νο95 στον κόσμο.

Επίσης, ένα ενδιαφέρον στοιχείο της μεταξύ τους μονομαχίας το Σάββατο στη Μελβούρνη είναι και το γεγονός ότι οι δυο τενίστες πέρασαν μαζί την 14μερη καραντίνα, πριν την έναρξη του Australian Open και προπονούνταν καθημερινά κάτι που σίγουρα ευνοεί τον νεαρό Σουηδό.



MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9η)

The post Τα στιγμιότυπα της σπουδαίας νίκης του Τσιτσιπά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα