Το θέλουν και οι δύο πολύ

Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Αντρέι Ρούμπλεφ θα μονομαχήσουν στον μεγάλο τελικό του Western & Southern Open στο Σινσινάτι (23:30GR).

Οι δύο εκπρόσωποι της νέας γενιάς στο ATP Tour, μετά τις σπουδαίες νίκες στα ημιτελικά επί των Τσιτσιπά και Μεντβέντεφ, θα αναμετρηθούν για 5η φορά διεκδικώντας το σημαντικότερο τρόπαιο στα τουρνουά προετοιμασίας πριν το US Open.

Ο Ζβέρεφ μετράει 10 σερί νίκες στο tour, προερχόμενος από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου

στο Ολυμπιακό τουρνουά τένις του Τόκιο και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που έδειξε και στον ημιτελικό απέναντι στον Τσιτσιπά.

Το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο αλλά επέστρεψε από διπλό break κάτω στο καθοριστικό σετ της ημιτελικής αναμέτρησης με τον Έλληνα αντίζηλό του, παίρνοντας το εισιτήριο για τον 9ο τελικό του σε Masters τουρνουά!

Από την άλλη, ο Αντρέι Ρούμπλεφ θα αγωνιστεί στο δεύτερο Masters τελικό του, μετά την ήττα από τον Τσιτσιπά φέτος στο Μόντε Κάρλο και θα προσπαθήσει να κάνει ότι και απέναντι στον Μεντβέντεφ στα ημιτελικά: να πετύχει την πρώτη του νίκη κόντρα στον Ζβέρεφ.

Ο 23χρονος Ρώσος, Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης, πέτυχε την πρώτη του νίκη κόντρα στον συμπατριώτη του μετά από 4 σερί ήττες και 10 χαμένα σετ (10-0) ενώ το ίδιο ρεκόρ έχει και απέναντι στον Ζβέρεφ (4-0 και 9-0 στα σετ).

“Θα είναι ένας ξεχωριστός τελικός. Ήδη είναι μια σπουδαία εβδομάδα για μένα. Θα ξεκουραστώ τώρα και θα τα δώσω όλα αύριο” είπε ο Ρούμπλεφ.

Οι δύο φιναλίστ του Σινσινάτι γνωρίζονται πολύ καλά, από τα πρώτα τους κιόλας βήματα στo junior circuit ενώ διατηρούν εξαιρετική σχέση κ εκτός court.

“Παίζει το τένις της ζωής του” παραδέχθηκε ο Ζβέρεφ, αναφερόμενος στον Ρούμπλεφ. “Το έδειξε και απέναντι στον Ντανίλ που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς αλλά και διασκεδαστικό. Ξέρω τον Αντρέι από τότε που είμασταν 11 ετών. Είμασταν οι καλύτεροι φίλοι για μεγάλο διάστημα. Είναι ωραίο που βλέπω την κοινή μας πορεία όλα αυτά τα χρόνια και τώρα θα παίξουμε ένα μεγάλο ματς και αγωνιζόμαστε για τους σπουδαιότερους τίτλους στο tour”

Στον γυναικείο τελικό (21:00GR), η Άσλει Μπάρτι είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στην Τζιλ Τέιχμαν.

WESTERN & SOUTHERN OPEN MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Το θέλουν και οι δύο πολύ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα