Ζβέρεφ: “Έπαιξα όπως κόντρα στον Νόλε στο Τόκιο” (vid)

Πανευτυχής για την αντίδραση που έβγαλε όταν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο 3ο σετ της ημιτελικής αναμέτρησης στο Σινσινάτι κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά, εμφανίστηκε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο 24χρονος Γερμανός πραγματοποίησε μια φοβερή ανατροπή στο καθοριστικό σετ αφού βρέθηκε με διπλό break πίσω στο σκορ (1-4) και κατάφερε να φύγει νικητής από το κεντρικό court του Linder Family Tennis Center και

με το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Masters διοργάνωσης.

“Μόλις πέτυχα το πρώτο break στο 2-4, σκέφτηκα ότι έχω την ευκαιρία μου και ένιωσα ότι δεν σέρβιρε πολύ καλά και πως ήμουν μέσα στα ράλι. Μου θύμισε λίγο την ψυχολογία που είχα απέναντι στον Νόβακ στους Ολυμπιακούς Αγώνες” είπε μέσα από το court ο Ζβέρεφ.

Λίγο αργότερα, μίλησε στο Tennis Channel για το rivalry με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

“Είναι μια σπουδαία αντιζηλία με εντονα συναισθήματα. Λίγο πριν το US Open, τα δώσαμε όλα και το δείξαμε στο court. Ήταν μια σπουδαία μάχη και τα τελευταία παιχνίδια που έχουμε δώσει, είναι κάτι παρόμοιο” είπε ο Ζβέρεφ που μείωσε σε 6-3 το σκορ με τον Τσιτσιπά.

O χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, παραδέχθηκε επίσης ότι στο 2ο σετ δεν ένιωσε καλά και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα του ματς, ο Τσιτσιπάς έδειχνε να ελέγχει πλήρως το ρυθμό και τους πόντους.

“Δεν ένιωθα καλά. Στα μέσα του 2ου σετ, έμεινα από ενέργεια ενώ και το στομάχι μου δεν ήταν καλά. Έκανα το break στο 4-2 του 3ου σετ και βγήκα από το court. Άρχισα να αισθάνομαι καλύτερα, ήρθε ο γιατρός μου έδωσε κάτι για το στομάχι και ένιωσα πιο καλά. Η ενέργεια επέστρεψε όπως και η αδρεναλίνη” είπε.

WESTERN & SOUTHERN OPEN MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Ζβέρεφ: “Έπαιξα όπως κόντρα στον Νόλε στο Τόκιο” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα