Στην Ελλάδα και τη Χαλκιδική ο Κάρλος Μόγια (vids)

Εκμεταλλευόμενος τον τραυματισμό και την αγωνιστική απραξία του Ράφαελ Ναδάλ, ο Κάρλος Μόγια βρίσκεται στη Χαλκιδική όπου συνδυάζει δουλειά με διακοπές, στο Rafa Nadal Tennis Center στο Sani Resort, στην Κασσάνδρα.

Ο σπουδαίος Ισπανός προπονητής, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις εγκαταστάσεις του πολυτελούς θερέτρου και τις πολλές δραστηριότητες που διαθέτει και δήλωσε ότι είναι η πρώτη αλλά σίγουρα όχι τελευταία φορά που θα βρεθεί στη

Χαλκιδική.

Ο Μόγια βρίσκεται με την οικογένειά του στο Sani Resort ενώ πήρε μέρος και σε διπλό επίδειξης με αντίπαλο τον Κωνσταντίνο Οικονομίδη και συμπαίκτη τον διευθυντή των εγκαταστάσεων, Δημήτρη Ίσσαρη.

“Είναι μια από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα ποτέ. Είμαι εδώ με τη γυναίκα και τα τρία παιδιά μου και δεν υπάρχει καλύτερο μέρος να κάνουμε δραστηριότητες. Είναι σπουδαίο που έχουμε το Rafa Nadal Tennis Center εδώ στη Χαλκιδική. Είναι η πρώτη μου φορά εδώ αλλά σίγουρα όχι η τελευταία” είπε η Μόγια.

Former World No1 ATP, Roland Garros Champion, @RafaelNadal ’s Coach and the @rnadalacademy Technical Director, the renowned Carlos Moyà left his mark not only on our tennis courts this week but also in our hearts! Only at @RafaNadalTC at Sani Resort. #OnlyatSani #Greece pic.twitter.com/H2Bfd6092I

— Sani Resort (@sani_resort) August 20, 2021

The post Στην Ελλάδα και τη Χαλκιδική ο Κάρλος Μόγια (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα