Έδειξε ποια είναι το Νο1 του κόσμου (vids)

Χωρίς να έχει χάσει σετ ακόμη στο Σινσινάτι, η Άσλει Μπάρτι επιβεβαίωσε ότι είναι η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο, ξεπερνώντας στα δύο σετ και το εμπόδιο της Αντζελίκ Κέρμπερ στον πρώτο ημιτελικό του Western & Southern Open.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά από ένα άνετο 1ο σετ και ένα πιο “σφιχτό” 2ο, επιβλήθηκε 6-2, 7-5 της σκληροτράχηλης Γερμανίδας και θα διεκδικήσει τον 5ο τίτλο της στη σεζόν

και 13ο συνολικά στην καριέρα της.

Yet to drop a set
Best result in Cincinnati to date

World No.1 @ashbarty will fight for the title after taking out Kerber 6-2, 7-5!#CincyTennis pic.twitter.com/IHmBhcu1RK

wta (@WTA) August 21, 2021

Η Μπάρτι, έσωσε τα δύο από τα τέσσερα break points της Κέρμπερ ενώ ήταν κίνδυνος-θάνατος στα service games της αντιπάλου της, πετυχαίνοντας πέντε συνολικά στο ματς.

Με δύο συνεχόμενα breaks, η Αυστραλέζα κατέκτησε άνετα το εναρκτήριο κομμάτι του αγώνα, ωστόσο στο δεύτερο χρειάστηκε να ανατρέψει το προβάδισμα με break της Κέρμπερ ολοκληρώνοντας τη νίκη της με break στο τελευταίο game, μετά από 1 ώρα και 16 λεπτά αγώνα.

Στον τελικό της Κυριακής, η 25χρονη θα αντιμετωπίσει την εκπληκτική Τζέιλ Τέιχμαν η οποία συνέχισε τη ξέφρενη πορεία της στο WTA 1000 τουρνουά, κερδίζοντας με 6-2, 6-4 το Νο5 του ταμπλό, Καρολίνα Πλίσκοβα.

Η 24χρονη Ελβετίδα, Νο76 της παγκόσμιας κατάταξης, αγωνίζεται με wild card στο Σινσινάτι και θα αγωνιστεί στον 4ο και πιο σημαντικό τελικό της καριέρας της.

WESTERN & SOUTHERN OPEN WOMEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Έδειξε ποια είναι το Νο1 του κόσμου (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα