Σε 250αρι στην Αδελαϊδα ο Τζόκοβιτς

Αλλάζει τακτική ενόψει Australian Open 2020 ο Νόλε ο οποίος θα αγωνιστεί την προηγούμενη εβδομάδα από το πρώτο Major της χρονιάς

Αυτό, δεν το περιμέναμε…

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επισημοποίησε την συμμετοχή του στο Adelaide International 13-18 Ιανουαρίου 2020, στην επιστροφή της ATP δράσης στην

πόλη της Αυστραλίας μετά από 12 χρόνια!

Το τουρνουά στην 5η μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας, θα διεξαχθεί την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα από το Australian Open (20/01) και η συμμετοχή του Σέρβου σε αυτό, προκαλεί μεγάλη έκπληξη καθώς κανένας από τους Top τενίστες δεν συνηθίζουν να παίζουν σε τουρνουά πριν την έναρξη ενός Grand Slam.

Ο υπερασπιστής του τίτλου στο Major της Μελβούρνης, θα ξεκινήσει τη νέα αγωνιστική χρονιά παίζοντας στο ανεπίσημο τουρνουά Mubadala World Tennis Championships μαζί με τους Ναδάλ, Τσιτσιπά, Μεντβέντεφ και Μονφίς ενώ στη συνέχεια θα πάρει μέρος στη νεοσύστατη διοργάνωση ATP Cup που αφορά πρωτάθλημα εθνικών ομάδων.

Το 2007, ο Νόλε είχε κατακτήσει τον τίτλο στο Adelaide International, στην προτελευταία χρονιά παρουσίας του τουρνουά στο ATP Tour.

Είναι μόλις η τέταρτη φορά που ο Τζόκοβιτς αγωνίζεται σε τουρνουά πριν από την έναρξη ενός Grand Slam. Το έκανε το 2017 στο Ίστμπουρν, το 2009 στο Σίδνεϊ και το 2006 στο Χερτόγκενμπος.

Άλεξ ντε Μινόρ και Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ θα αγωνιστούν επίσης στο Adelaide International 2020.

The post Σε 250αρι στην Αδελαϊδα ο Τζόκοβιτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα