“Τιμή μου να ξαναπαίξω με τους Big-3”

Ο Άντι Μάρεϊ βλέπει με εντελώς διαφορετικό τρόπο την καριέρα του πλέον σε σχέση με την περίοδο πριν τον τραυματισμό του στον γοφό.

Τότε, τα ήθελε όλα και τα ήθελε τώρα, ωστόσο, μετά τα όσα συνέβησαν με την εγχείρηση και την σχεδόν ειλημμένη απόφαση να αποσυρθεί, και μόνο που αγωνίζεται στο τουρ είναι για αυτόν ένα μεγάλο μπόνους.

Δεν τον έχουμε δει ακόμα να παίζει με κάποιον από τους Big3 τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά αυτή είναι μια πρόκληση που θα ήθελε να ζήσει ο Μάρεϊ πριν αποσυρθεί οριστικά από το άθλημα.

“Θα περίμενες ο Φέντερερ να έχει αποσυρθεί ήδη από

το άθλημα και να είναι αρκετά πίσω από τους πολύ νεότερους Τζόκοβιτς, Ναδάλ, κάτι που δεν συμβαίνει. Αντλώ έμπνευση από αυτό, ότι τύποι στα 35+ μπορούν ακόμα να παίζουν στο κορυφαίο επίπεδο. Δεν βλέπω να συμβαίνει αυτό με μένα αλλά ποτέ δεν ξέρεις”,

“Θα ήταν τιμή μου να ξαναπαίξω μαζί τους πριν αποσυρθώ, να μετρήσω τις δυνάμεις μου. Ζήσαμε πολλά μαζί όλα αυτά τα χρόνια και οι αγώνες μαζί τους είναι πάντα πιο ξεχωριστοί” αναπολεί ο Μάρεϊ που θα έχει την ευκαιρία να τους συναντήσει μέσα στο 2020.

Κώστας Αϊτάκης

The post “Τιμή μου να ξαναπαίξω με τους Big-3” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα