Σκοπεύει να γίνει… vegan μόλις εγκαταλείψει το τένις

Ο Τζέιμι Μάρεϊ αποκάλυψε μιλώντας στο BBC, πως σκοπεύει να γίνει vegan, μόλις εγκαταλείψει το επαγγελματικό τένις…

Ο Βρετανός τενίστας, Νο20 αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών και κάτοχος τεσσάρων Grand Slam τίτλων, προέβη σε μια άκρως ενδιαφέρουσα τοποθέτηση, μιλώντας στο διάσημο πρακτορείο.

Ο αδερφός του Άντι Μάρεϊ, ρωτήθηκε για τις συνθήκες του Tour και το πόσο απαιτητικά είναι κάθε είδους ταξίδια,

ώστε να αγωνιστεί κάποιος σε τουρνουά. Από μόνος του, πήγε την κουβέντα στην διατροφή.

Πιο χαρακτηριστικά, τόνισε:

“Πριν λίγες εβδομάδες, όταν αγωνιζόμουν στη Βασιλεία, είχα κοινοποιήσει μια φωτογραφία παρέα με τον Νιλ Σκούπσκι και τον Ντάνιελ Έβανς, όπου και οι τρεις μας τρώγαμε λαχανικά σε ένα vegan εστιατόριο.

Ομολογώ, ότι αυτό δεν γίνεται συχνά. Ταξιδεύουμε συνεχώς και η διατροφή μας δεν μας αφήνει να μην τρώμε κρέας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι επιτακτικής ανάγκης και συνηθίζουμε να τρώμε, αποφεύγοντας τα πάρα πολλά λαχανικά.

Εμένα προσωπικά, μου αρέσει η δίαιτα και τα λαχανικά, αλλά όσο είμαι επαγγελματίας τενίστας, κοιτάω το καλό για τον εαυτό μου. Τρώω την απαραίτητη ποσότητα κρέατος και δεν δίνω τόση βαρύτητα στα λαχανικά.

Αυτό, σκοπεύω να το αλλάξω αφού εγκαταλείψω το άθλημα. Έχω στο μυαλό μου, να γίνω vegan. Έχω δοκιμάσει και στο παρελθόν να σταματήσω το κρέας, αλλά ο οργανισμός μου δεν αντιδρούσε όπως θα ήθελα στο Tour.

Λίγο μετά το Roland Garros, έτρωγα μόνο λαχανικά για μερικές ημέρες και έχασα τρία κιλά. Δεν μπορώ να πω ότι με βοήθησε πολύ στις προπονήσεις μου, αλλά μου αρέσει. Μόλις σταματήσω το τένις, κατά πάσα πιθανότητα θα γίνω vegan”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Σκοπεύει να γίνει… vegan μόλις εγκαταλείψει το τένις appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα