Review 2019: Ο τίτλος του Τσιτσιπά στη Μασσαλία

Στο Open13 της Μασσαλίας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε τον δεύτερο ATP τίτλο της καριέρας του και πρώτο μέσα στο 2019

Το πολύ δυνατό ξεκίνημα του Στέφανου στο 2019, έδειχνε πως ήταν θέμα χρόνου να έρθει και η κατάκτηση ενός τίτλου.

Με φόρα από την Μελβούρνη και τα ημιτελικά του Australian Open, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε ιδανικά τη μίνι περίοδο των indoor hard court, κατακτώντας τον τίτλο στο τουρνουά της Μασσαλίας με πολύ καλές εμφανίσεις

και νίκες επί αξιόλογων αντιπάλων.

Χουρκάτς, Στακόφσκι και Γκοφάν ήταν οι τρεις πρώτοι αντίπαλοι του Νο12, τότε, στην παγκόσμια κατάταξη και Νο1 του ταμπλό με τον Έλληνα πρωταθλητή να κερδίζει σε δύο κλειστά σετ τον Μίκχαηλ Κουκούσκιν στον τελικό.

Ο έμπειρος Καζάκος έκανε ό,τι μπορούσε αλλά τελικά υπέκυψε στην ανωτερότητα του Τσιτσιπά που με το τελικό 7-5, 7-6(5) κατέκτησε τον δεύτερο τίτλο καριέρας του μετά την Στοκχόλμη το 2018 σε ίδιες ακριβώς συνθήκες (indoor hard court), ενώ ανέβηκε στην career high θέση Νο11 όντας μόλις 130 βαθμούς κατάταξης πριν από την παρθενική του είσοδο στο Τοπ10.

“Έχασα την σπίθα μετά το Australian Open και ήμουν εκνευρισμένος γιατί ένιωσα ότι δεν θα τη ξαναβρώ. Αυτή την εβδομάδα, ένιωσα την πείνα ξανά” είπε ο Έλληνας άσος ο οποίος είχε δεχθεί κριτική για τις εμφανίσεις του σε Σόφια και Ρότερνταμ, τις προηγούμενες εβδομάδες.

Εκτεταμένα στιγμιότυπα

Κυριακή, 24/2: Τελικός Οpen 13
Tsitsipas (Greece) beat Kukushkin (Kazakhstan) 7-5 7-6(5)

OPEN 13 DRAW

The post Review 2019: Ο τίτλος του Τσιτσιπά στη Μασσαλία appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα