Πολλαπλά μέτωπα για Τσιτσιπά στο Τόκιο

Στο επίκεντρο των ελληνικών προσπαθειών στην Ολυμπιάδα του Τόκιο, θα είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς την Τετάρτη.

Ο 22χρονος πρωταθλητής μας θα αγωνιστεί τόσο στο μονό, κόντρα στον Γάλλο, Ούγκο Αμπέρ, όσο και στο μικτό διπλό, με παρτενέρ τη Μαρία Σάκκαρη και φόντο την πρόκρισή τους στους “8” του ταμπλό.

Μεγάλη ημέρα ξημερώνει λοιπόν για τον Στέφανο στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας. Θέλει να συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις του και να κάνει μερικά βηματάκια ακόμη, προς το μεγάλο του στόχο. Την κατάκτηση μεταλλίου.

Στις 06:30GR θα ριχτεί στη μάχη του μονού, αντιμετωπίζοντας

τον Γάλλο, Νο28 τενίστα του κόσμου, Ούγκο Αμπέρ. Οι δυο αθλητές έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους μια φορά στο παρελθόν, με τον Αμπέρ να βγαίνει νικητής στο Masters του Παρισιού, το 2020.

Εκδίκηση για αυτή την ήττα ψάχνει ο Τσιτσιπάς, που σε περίπτωση νίκης επί του φορμαρισμένου αντιπάλου του, θα παίξει στα προημιτελικά κόντρα σε έναν εκ των Ντιέγκο Σβάρτσμαν και Κάρεν Χατσάνοφ.

Λίγες στιγμές αργότερα και περίπου στις 10:00GR, ο Στέφανος θα μπει ξανά στο court για να αγωνιστεί στο μικτό διπλό, παρέα με τη Μαρία Σάκκαρη. Τα δυο χρυσά παιδιά του ελληνικού τένις, θα αντιμετωπίσουν το Καναδικό δίδυμο, Αλιασίμ/Νταμπρόφσκι.

Πέραν των αγώνων με ελληνικό ενδιαφέρον, θα διεξαχθούν επίσης μερικά πολύ σπουδαία ματς για τη φάση των “16” στο ανδρικό ταμπλό, αλλά θα λάβουν χώρα και οι τέσσερις προημιτελικοί στις γυναίκες.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς (Σερβία) θα αντιμετωπίσει τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα (Ισπανία) στις 08:00GR και θέλει να συνεχίσει να ελπίζει για την κατάκτηση του πρώτου χρυσού μεταλλίου της καριέρας του.

Την ίδια ώρα, ο Γερμανός, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Γεωργιανό, Νικολόζ Μπασιλασβίλι.

Μεγάλο ντέρμπι θα διεξαχθεί στις 05:00GR, με τον Ρώσο, Ντανίλ Μεντβέντεφ, να έχει δύσκολο έργο, απέναντι στον Ιταλό, Φάμπιο Φονίνι.

Όσον αφορά το γυναικείο ταμπλό τώρα, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τζόρτζι (Ιταλία) – Σβιτολίνα (Ουκρανία)    05:00GR
Μπαντόσα (Ισπανία) – Βοντρούσοβα (Τσεχία)    06:30GR
Παβλιουτσένκοβα (Ρωσία) – Μπένσιτς (Ελβετία)    06:30GR
Ριμπάκινα (Καζακστάν) – Μουγκουρούθα (Ισπανία)    08:00GR

OLYMPIC GAMES MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+6h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πολλαπλά μέτωπα για Τσιτσιπά στο Τόκιο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα