Απότομη προσγείωση για Αλκαράζ (vid)

Ο Κάρλος Αλκαράζ Γκάρφια, μετά τον παρθενικό ΑΤΡ τίτλο της καριέρας του που κατέκτησε την προηγούμενη εβδομάδα στο Ούμαγκ, γνώρισε ήττα-σοκ στο ντεμπούτο του στο 250αρι τουρνουά του Κίτζμπουελ.

Ο 18χρονος Ισπανός, έχασε στα τρία sets από το Νο337 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, Αλεξάντερ Ερλέρ και αποχαιρέτησε πρόωρα το Generali Open της Αυστρίας, παρά τις αυξημένες προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί γύρω του.

Μετά από δυο ώρες και δέκα λεπτά αγώνα, ο Αλκαράζ ηττήθηκε με 7-5, 1-6, 6-2

από τον 23χρονο Αυστριακό που αγωνίζεται με Wild Card στο τουρνουά της πατρίδας του και αποχώρησε με πικρό τρόπο από τη διοργάνωση.

Ο Ερλέρ, στον 2ο γύρο θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Μίκαελ Ίμερ, ο οποίος στο ντεμπούτο του απέκλεισε τον Πάμπλο Κουέβας.

Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα της Τρίτης, ξεχωρίζουν οι νίκες των Ντάνιελ Αλτμάιερ και Άρθουρ Ρίντερνεχ.

Ο 22χρονος Γερμανός αρχικά, μετά την φοβερή πορεία του την περασμένη εβδομάδα στο Ούμαγκ, όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, στην πρεμιέρα του στο Κίτζμπουελ απέκλεισε το Νο6 του ταμπλό, Λάσλο Τζέρε.

Ο Αλτμάιερ επιβλήθηκε του Σέρβου με 4-6, 6-3, 6-3 και στην επόμενη φάση του θεσμού θα παίξει κόντρα στον Μάρκο Τσεκινάτο. Ο Ιταλός από την πλευρά του, κέρδισε τον Ράντου Άλμποτ με 6-3, 7-6(7).

Πρόωρο αντίο στο τουρνουά είπε και ο Νο5 του ταμπλό και Νο46 στον κόσμο, Φεντερίκο Ντελμπόνις. Ο Αργεντινός ηττήθηκε από τον φορμαρισμένο, Άρθουρ Ρίντερνεχ με το εμφατικό 6-2, 6-4.

Στον 2ο γύρο, ο Γάλλος θα διασταυρωθεί με τον νεαρό Δανό, Χόλγκερ Ρούν, ο οποίος την Τρίτη απέκλεισε τον Στέφανο Τραβάγλια με 6-3, 6-4.

GENERALI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

The post Απότομη προσγείωση για Αλκαράζ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα