Μάρεϊ: “Χρειάζομαι διάλειμμα μετά τους Ολυμπιακούς”

Ο Άντι Μάρεϊ έχει προκριθεί στα προημιτελικά των διπλών του Ολυμπιακού τουρνουά, με παρτενέρ τον Τζο Σάλσμπουρι, όμως ήδη σκέφτεται… το διάλλειμά του μετά το τέλος της διοργάνωσης.

Ο πολύπειρος Βρετανός αντιμετωπίζει μικροπρόβλημα τραυματισμού και δείχνει να μην αγωνίζεται στο 100% του αυτές τις μέρες στο Τόκιο.

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά την πρόκριση στην τελική “8αδα” του ταμπλό των διπλών, τόνισε πως χρειάζεται ένα διάλειμμα από την αγωνιστική δράση,

καθώς τις τελευταίες εβδομάδες, από το Wimbledon και έπειτα, έχει καταπονηθεί πολύ.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Δεν έχω επηρεαστεί πολύ από το πρόβλημα τραυματισμού μου. Ήταν απογοητευτική η απόφασή μου να αποσυρθώ από το μονό των Ολυμπιακών Αγώνων, γιατί προετοιμάστηκα καλά, όμως δεν ένιωθα έτοιμος να παλέψω.

Είδα τις εξετάσεις που έκανα και δεν ήταν οι καλύτερες. Έπρεπε να μην παίξω στο μονό και γι’ αυτό έμεινα εκτός. Βέβαια, είπα στον Τζο (Σάλσμπουρι) πως δεν πρόκειται να αποσυρθώ και από τα διπλά.

Θα ήμουν χαζός αν αγωνιζόμουν και στα δυο ταμπλό. Ελπίζω να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό, να μην πονάω τις επόμενες μέρες και να ολοκληρώσω το τουρνουά με ένα μετάλλιο.

Σίγουρα πάντως, αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα χρειαστώ ένα διάλλειμα, γιατί έχω καταπονηθεί πολύ”.

OLYMPIC GAMES MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+6h)

The post Μάρεϊ: “Χρειάζομαι διάλειμμα μετά τους Ολυμπιακούς” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα