Περπατώντας στα προημιτελικά! – VIDEO

19:52 8/7/2019 - Πηγή: Tennis24
Με περισσή άνεση, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει φτάσει σε ακόμα έναν προημιτελικό στο Wimbledon μετά την άνετη επικράτηση του επί του Ούγκο Ουμπέρ!

‘Ενα χαμένο σετ κόντρα στον Χούμπερτ Χουρκάτζ.

Σε αυτό συμπυκνώνεται η όποια δυσκολία έχει συναντήσει ο κάτοχος του τίτλου, Νόβακ Τζόκοβιτς στο να φτάσει, πολύ άνετα πραγματικά, μέχρι τον προημιτελικό ακόμα ενός Wimbledon!

Ο 32χρονος Σέρβος δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να επικρατήσει του εντελώς άπειρου σε αυτό το επίπεδο

αγώνων, Ούγκο Ουμπέρ με 6-3, 6-2, 6-3 και βαδίζει βάσει σχεδίου κοντά σε ακόμα έναν τελικό στο All England Club καθώς φαντάζει δύσκολο να τον σταματήσει κάποιος στη δική του πλευρά του ταμπλό.

Ας μην προτρέχουμε, όμως, με τον Νόλε να στρέφει πλέον την προσοχή του κόντρα στον Νταβίντ Γκοφάν που κέρδισε ακόμα έναν μεγάλο σε διάρκεια αγώνα κόντρα στον Φερντάντο Βερντάσκο και θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Σέρβου στους “8”.

Όσο και αν εντυπωσίασε στο τουρνουά με τις νίκες του εις βάρος των Μονφίς και Οζέρ-Αλιασίμ, ο Ουμπέρ δεν κατάφερε να δυσκολέψει ιδιαίτερα τον καλύτερο τενίστα στον κόσμο το απόγευμα της Δευτέρας.

Πάρα πολλά αβίαστα λάθη από τον νεαρό Γάλλο, καμία απολύτως απειλή στο σερβίς του Τζόκοβιτς (κανένα break point) και μία επαγγελματική εμφάνιση του Νόλε συνόψισαν τον αγώνα του τέταρτου γύρου που δεν ήταν παρά ένας περίπατος για την κλάση του θρυλικού Σέρβου.

Και όλα αυτά ενώ ο Μίλος Ράονιτς έπεσε “θύμα” μέγα κάζου στη διοργάνωση!

Ο 29χρονος Καναδός προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στον Γκουίντο Πέγια αλλά ο Αργεντινός, όπως και πέρσι κόντρα στον Τσίλιτς, έκανε μια τεράστια ανατροπή για να κερδίσει τον αντίπαλό του με 3-6, 4-6, 6-3, 7-6(3), 8-6 και να προκριθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στον προημιτελικό του Wimbledon (αντίπαλος ο Αγούτ).

Δευτέρα, 8/7: 4ος γύρος Wimbledon
Nadal (Spain) beat Sousa (Portugal) 6-2 6-2 6-2
Agut (Spain) beat Paire (France) 6-3 7-5 6-2
Goffin (Belgium) beat Verdasco (Spain) 7-6(9) 2-6 6-3 6-4
Querrey (USA) beat Sandgren (USA) 6-4 6-7(7) 7-6(3) 7-6(5)
Djokovic (Serbia) beat Humbert (France) 6-2 6-3 6-3

WIMBLEDON CHAMPIONSHIPS MEN’S DRAW | OOP (-2h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Περπατώντας στα προημιτελικά! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα