Άνετη Σερίνα, συνεχίζει και αποφεύγει Μπάρτι! – VIDEO

16:19 8/7/2019 - Πηγή: Tennis24
Ανοίγει ο δρόμος προς την κατάκτηση του όγδοου Wimbledon για τη Σερίνα Γουίλιαμς που επικράτησε εύκολα της Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο ενώ απέφυγε την αναμέτρηση με την Μπάρτι στα προημιτελικά!

Λέτε να το πάρει;

Μπορεί να είναι η κάτοχος επτά Wimbledon και περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, ωστόσο, στην αρχή της διοργάνωσης η Σερίνα Γουίλιαμς δεν έμοιαζε να είναι στα πολύ μεγάλα φαβορί για τον τίτλο στο Λονδίνο τόσο λόγω αγωνιστικής κατάστασης

αλλά και λόγω ζητημάτων τραυματισμού από τα οποία προερχόταν.

Μία εβδομάδα μετά, τα πράγματα έχουν αλλάξει!

Η 37χρονη τενίστρια σίγουρα αισθάνεται πως έχει και πάλι, ίσως την τελευταία της ευκαιρία να κερδίσει ακόμα ένα Slam, το 24ο αν γίνει, όντας στα προημιτελικά του Wimbledon και έχοντας βρει εξαιρετικό ρυθμό!

Η θρυλική Σερίνα παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερο στο Λονδίνο και συνέτριψε την Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο με 6-2, 6-2 για να φτάσει σε ακόμα έναν προημιτελικό στο All England Club και τα καλά νέα γι’αυτήν ήρθαν από το γεγονός πως αποφεύγει εκεί την κορυφαία τενίστρια στον κόσμο, Άσλεϊ Μπάρτι που αναπάντεχα ηττήθηκε από την Άλισον Ρίσκε νωρίτερα.

Εξαιρετική Σερίνα σε ακόμα έναν αγώνα στο Λονδίνο, δεν δυσκολεύτηκε ουσιαστικά σε κανένα σημείο του ματς να κάμψει την αντίσταση της έμπειρης Ισπανίδας που δεν είχε τις λύσεις στο πολύ επιθετικό παιχνίδι της Αμερικανίδας που ήταν η απόλυτη κυρίαρχος της βασικής γραμμής.

Με το τελευταίο της Wimbledon να έχει έρθει το 2016 και το τελευταίο της Slam τον Γενάρη του 2017, η “δίψα” της Σερίνα για το 24ο Slam και την ισοφάριση του ρεκόρ της Μάργκαρετ Κορτ είναι δεδομένη, για να δούμε όμως αν θα γίνει πραγματικότητα!

Απίστευτα πράγματα και από την 33χρονη Μπάρμπορα Στρίτσοβα που επιστρέφει σε προημιτελικό Wimbledon μετά από 15(!) χρόνια μετά τη νέα φοβερή της νίκη με ανατροπή επί της Ελίζ Μέρτενς, 4-6, 7-5, 6-2.

Δευτέρα, 8/7: 4ος γύρος Wimbledon

Riske (USA) beat Barty (Australia) 3-6 6-2 6-3
Svitolina (Ukraine) beat Martic (Croatia) 6-4 6-2
Zhang (China) beat Jastremska (Ukraine) 6-4 1-6 6-2
S. Williams (USA) beat Suarez Navarro (Spain) 6-2 6-2
Strycova (Czech Republic) beat Mertens (Netherlands) 4-6 7-5 6-2

WIMBLEDON CHAMPIONSHIPS WOMEN’S DRAW | OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Άνετη Σερίνα, συνεχίζει και αποφεύγει Μπάρτι! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα