Ολοκληρώθηκε το ταξίδι-όνειρο της Γκοφ! – VIDEO

17:51 8/7/2019 - Πηγή: Tennis24
Η ονειρική πορεία της 15χρονης Κόρι Γκοφ στο φετινό Wimbledon ολοκληρώθηκε με την Σιμόνα Χάλεπ να σταματά το παιδί-θαύμα του γυναικείου τένις!

Το αναπάντεχο όμορφο ταξίδι της Κόρι Γκοφ από τα προκριματικά του Wimbledon, ως wild card μάλιστα, μέχρι τον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης ολοκληρώθηκε!

Η Σιμόνα Χάλεπ, με μια απόλυτα σοβαρή και επαγγελματική

εμφάνιση, επικράτησε της 15χρονης Αμερικανίδας με 6-3, 6-3 με την Γκοφ να έχει κερδίσει, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, τις εντυπώσεις αυτήν την εβδομάδα στο Λονδίνο σε ένα breakthrough όπου έγινε παγκοσμίως γνωστή σε τόσο νεαρή ηλικία!

Η Γκοφ ήταν στην αρχή της εβδομάδας η νεότερη συμμετέχουσα στα προκριματικά του Wimbledon από εποχής Open Era και το να φτάσει, στην παρθενική της συμμετοχή, μέχρι τους “16” δείχνει ξεκάθαρα τις τεράστιες δυνατότητες, την τρομερή “πρώτη ύλη” που διαθέτει ώστε να γίνει στο μέλλον μια σπουδαία πρωταθλήτρια.

Με τόσο ντόρο να έχει γίνει γύρω από το όνομά της και με τα απίστευτα που έδειξε τις προηγούμενες μέρες, θα ήταν ανοησία της Χάλεπ να την υποτιμήσει έστω και στο ελάχιστο και η έμπειρη Ρουμάνα δεν το έκανε.

Με συνετό και πειθαρχημένο τένις και πρώτο μέλημα να επιτεθεί πρώτη και να μην αφήσει την Γκοφ να πάρει την πρωτοβουλία στα ράλι, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της 15χρονης τενίστριας που γι’ακόμα ένα ματς πάλεψε αλλά της έλειψε το “άστρο” και η έμπνευση των προηγούμενων αγώνων που έφερε ένα φυσιολογικό πνευματικό “άδειασμα”.

Από την άλλη, η Χάλεπ φαίνεται να έχει μια μοναδική ευκαιρία να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης (διασταυρώνεται με την Κόντα) αντιμετωπίζοντας πρώτα τη Σουάι Ζανγκ που προκρίθηκε στον παρθενικό της προημιτελικό Slam.

Τεράστια νίκη για Κόντα!

Είναι η τελευταία ελπίδα του βρετανικού τένις στη διοργάνωση και συνεχίζει δυναμικά!

Πολύ μεγάλη νίκη επί της δις πρωταθλήτριας στο Λονδίνο, Πέτρα Κβίτοβα πέτυχε η Γιοχάνα Κόντα που επικράτησε με ανατροπή της Τσέχας, 4-6, 6-2, 6-4 για να φτάσει στον δεύτερο προημιτελικό της στο Λονδίνο όπου θα έχει την υποστήριξη της εξέδρας κόντρα στη Χάλεπ!

Επική νίκη για Μούκοβα!

Τη νίκη της ημέρας, το δίχως άλλο, και τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας της πέτυχε η 23χρονη Καρολίνα Μούκοβα!

Επικράτησε της Καρολίνα Πλίσκοβα σε ένα απίστευτο ματς διάρκειας 3 ωρών και 20 λεπτών με 4-6, 7-5, 13-11 και προκρίθηκε πανηγυρικά στον πρώτο της προημιτελικό Slam κόντρα στην Ελίνα Σβιτολίνα!

Η Πλίσκοβα σέρβιρε δύο φορές για τη νίκη στο 5-4 και στο 11-10 του τρίτου σετ αλλά η αντίσταση της Μούκοβα ήταν εντυπωσιακή και κατάφερε να ολοκληρώσει την επική της ανατροπή ακριβώς πριν οδηγηθούμε σε tie break στο 12-12 όπως ορίζουν οι νέοι κανονισμοί του Wimbledon!

Δευτέρα, 8/7: 4ος γύρος Wimbledon
Riske (USA) beat Barty (Australia) 3-6 6-2 6-3
Svitolina (Ukraine) beat Martic (Croatia) 6-4 6-2
Zhang (China) beat Jastremska (Ukraine) 6-4 1-6 6-2
S. Williams (USA) beat Suarez Navarro (Spain) 6-2 6-2
Strycova (Czech Republic) beat Mertens (Netherlands) 4-6 7-5 6-2
Halep (Romania) beat Gauff (USA) 6-3 6-3
Muchova (Czech Republic) beat Ka. Pliskova (Czech Republic) 4-6 7-5 13-11
Konta (Great Britain) beat Kvitova (Czech Republic) 4-6 6-2 6-4

WIMBLEDON CHAMPIONSHIPS WOMEN’S DRAW | OOP (-2h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Ολοκληρώθηκε το ταξίδι-όνειρο της Γκοφ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα