Έτοιμοι για 8αδα

10:34 8/7/2019 - Πηγή: Tennis24
Ρότζερ Φέντερερ, Ράφαελ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς θέλουν να συνεχίσουν στο δρόμο προς τη δόξα

Manic Monday χαρακτηρίζουν τη δεύτερη Δευτέρα του Championships οι Άγγλοι καθώς στο σημερινό πρόγραμμα του Wimbledon περιλαμβάνονται και οι 16 αγώνες για τον 4ο γύρο σε άνδρες και γυναίκες.

Μετά τη Middle Sunday, η δράση επιστρέφει στα courts του All England Club

με τους τρεις Θρύλους του ανδρικού τένις, Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς να αντιμετωπίζουν βατούς αντιπάλους στο δρόμο προς τους “8”.

Στις γυναίκες, ξεχωρίζει η αναμέτρηση της 15χρονης Κόρι Γκοφ με ένα εκ των φαβορί για τον τίτλο, Σιμόνα Χάλεπ.

Στο κεντρικό Court, το πρόγραμμα θα ανοίξει (15:00GR) η αναμέτρηση του Ράφαελ Ναδάλ που τρέχει ένα σερί 15 νικηφόρων ματς κόντρα στον Ζοάο Σούζα που έγραψε ιστορία για το Πορτογαλέζικο τένις καθώς έγινε ο πρώτος τενίστας της χώρας του που θα αγωνιστεί στη δεύτερη εβδομάδα του Wimbledon.

Είναι μόλις η τρίτη συνάντηση των δύο ανδρών στο tour (2-0 ο Ράφα) ωστόσο έχουν προπονηθεί πολλές φορές μαζί και γνωρίζουν καλά ο ένας τον άλλον.

“Γνωριζόμαστε πολύ καλά. Είναι ένας παίκτης που όταν κερδίζει αγώνες, γίνεται πολύ επικίνδυνος κόντρα στον οποιονδήποτε. Είναι γρήγορος και με πολύ καλή φυσική κατάσταση. Έχει επιθετικά χτυπήματα και ψάχνει τους winners” είπε ο Ναδάλ για τον αντίπαλό του.

Στο ίδιο quarter του ταμπλό, αναμετρώνται οι Σαμ Κουέρι και Ντένις Σαντγκρεν, πιθανοί αντίπαλοι του Ράφα στην επόμενη φάση.

Λίγο αργότερα (19:00GR) στο Center Court, ο Ρότζερ Φέντερερ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον φορμαρισμένο στο γρασίδι και Νο17 του ταμπλό, Ματέο Μπερετίνι που διανύει την καλύτερη φάση της καριέρας του.

Ο 23χρονος, Νο20 στον κόσμο, έχει κερδίσει τους Μπέντενε, Παγδατή και Σβάρτσμαν και θα αγωνιστεί κόντρα στο είδωλό του, με τον Φέντερερ να είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά όπου θα διασταυρωθεί με έναν εκ των Νισικόρι-Κουκούσκιν.

Στο Court One (19:00GR) θα αγωνιστεί ο υπερασπιστής του τίτλου, Νόβακ Τζόκοβιτς με αντίπαλο τον 21χρονο Γάλλο, Ούγκο Ούμπερτ που πραγματοποιεί την καλύτερή του πορεία σε Grand Slam τουρνουά με νίκες επί των Μονφίς, Γκρανογέρς και Αλιασίμ.

Ο Νόλε, λογικά, δεν θα συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες και θα έχει το νου του στο ματς των Βερντάσκο-Γκοφάν, το νικητή του οποίου θα συναντήσει στην 8αδα.

Στις γυναίκες το πρόγραμμα είναι πιο ενδιαφέρον και περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις. Η Σερίνα Γουίλιαμς ανοίγει (15:00GR) το πρόγραμμα στο Court One με αντίπαλο την 30-Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο ενώ στο κεντρικό court (17:00GR) θα διεξαχθεί το ντέρμπι της δύο φορές πρωταθλήτριας του θεσμού, Πέτρα Κβίτοβα με τη φορμαρισμένη Γιοχάνα Κόντα.

Ένα σπουδαίο ματς περιμένουμε στο Court One (17:00GR) ανάμεσα στη Σιμόνα Χάλεπ και την Κόρι Γκοφ ενώ το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Σιμόνα Χάλεπ αντιμετωπίζει την Άλισον Ρίσκε στο πρώτο ματς του Court Two (13:00GR).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Δευτέρας στα κεντρικά court

CENTRE COURT (Ώρα Έναρξης: 15:00GR)
Joao Sousa (Portugal) v 3-Rafael Nadal (Spain)
19-Johanna Konta (Britain) v 6-Petra Kvitova (Czech Republic)
17-Matteo Berrettini (Italy) v 2-Roger Federer (Switzerland)

COURT ONE (Ώρα Έναρξης: 15:00GR)
11-Serena Williams (U.S.) v 30-Carla Suarez Navarro (Spain)
7-Simona Halep (Romania) v Cori Gauff (U.S.)
1-Novak Djokovic (Serbia) v Ugo Humbert (France)

COURT TWO (Ώρα Έναρξης: 13:00GR
1-Ash Barty (Australia) v Alison Riske (U.S.)
Karolina Muchova (Czech Republic) v 3-Karolina Pliskova (Czech Republic)
8-Kei Nishikori (Japan) v Mikhail Kukushkin (Kazakhstan)

WIMBLEDON MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-2h)

The post Έτοιμοι για 8αδα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα