LIVE Streaming: Τσιτσιπάς vs Ρούμπλεφ

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αντρέι Ρούμπλεφ στην πρεμιέρα του Mubadala World Tennis Championships

Ο δικός μας Στέφανος Τσιτσιπάς, πρωταγωνιστεί στην πρεμιέρα του Mubadala World Tennis Championships που ανοίγει παραδοσιακά τη νέα

σεζόν, εδώ και 10 χρόνια.

Πρόκειται για ένα ανεπίσημο τουρνουά που κάθε χρόνο προσελκύει μερικά από τα σπουδαιότερα ονόματα του παγκοσμίου τένις και προσφέρει στους θεατές, τένις υψηλού επιπέδου.

Ο Στέφανος, λοιπόν, θα αντιμετωπίσει στις 14:00GR-COSMOTE SPORT 6HD τον τενίστα που τον απέκλεισε στον 1ο γύρο του US Open 2019, Αντρέι Ρούμπλεφ στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης.

Τρεις φορές έχουν συναντηθεί συνολικά οι δύο νεαροί τενίστες, με τον 22χρονο Ρώσο να μετράει δύο νίκες, στο Challenger του Quimper το 2017 και στην πρεμιέρα του Αμερικανικού Όπεν φέτος. Ο Τσιτσιπάς, Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, είχε κερδίσει το Νο23 του κόσμου, στο NextGen ATP Finals του Μιλάνου το 2018.

Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον πρώτο ημιτελικό της Παρασκευής (15:00GR).

Στον άλλο αγώνα της πρεμιέρας (16:00GR–COSMOTE SPORT 6HD), θα αναμετρηθούν Κάρεν Κατσάνοφ και Χίον Τσουγνκ, με τον Ρώσο να αντικαθιστά τον συμπατριώτη του, Ντανίλ Μεντβέντεφ που τραυματίστηκε σε φιλικό προετοιμασίας την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον Ράφαελ Ναδάλ στα ημιτελικά της Παρασκευής (17:00GR).

The post LIVE Streaming: Τσιτσιπάς vs Ρούμπλεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα