Ναδάλ: “Δεν έχω εμμονή να ξεπεράσω τον Ρότζερ” – VIDEO

Απόλυτα ευτυχισμένος με την καριέρα του ο Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος δήλωσε πως δεν έχει εμμονές για να ξεπεράσει τα 20 Grand Slam του Ρότζερ Φέντερερ

Στο Αμπού Ντάμπι συνεχίζει την off-season προετοιμασία του ο Ράφαελ Ναδάλ που θα έχει την ευκαιρία να παίξει δύο ανταγωνιστικά παιχνίδια, πριν την έναρξη των πιο σοβαρών υποχρεώσεών του στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Ο 33χρονος Ισπανός, πήγε σαν Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης για τη 10η συμμετοχή

του στο Mubadala World Tennis Championships και μιλώντας στους δημοσιογράφους, τοποθετήθηκε για τη μάχη που δίνει με τον Ρότζερ Φέντερερ για τον τενίστα με τους περισσότερους Grand Slam τίτλους στην ιστορία του αθλήματος.

Φέτος, ο Ράφα κατέκτησε δύο ακόμη Grand Slams, το 12ο στο Γαλλικό Όπεν και τον 4ο στο US Open, φτάνοντας στα 19 Majors στην καριέρα του. Ένα λιγότερο από τον Βασιλιά…

“Δεν μπορώ να πω ναι γιατί ειλικρινά δουλεύω τη δική μου καθημερινή ρουτίνα. Πρέπει να κάνω το καλύτερο δυνατό και μετά να δώσω στον εαυτό μου την ευκαιρία να είμαι ανταγωνιστικός στο πιο υψηλό επίπεδο. Αν καταφέρω να ξεπεράσω τον Ρότζερ θα είναι σπουδαίο αλλά ακόμα κι αν δεν τα καταφέρω, ξέρω ότι θα έχω δώσει τον καλύτερό μου εαυτό για να βρίσκομαι εδώ που βρίσκομαι σήμερα.

Ειλικρινά, αν ξεπεράσω τα 20 Grand Slam ή αν τα ισοφαρίσω θα είναι κάτι το απίστευτο, αλλά δεν μπορώ να έχω παράπονο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος με την καριέρα μου. Δίνω το καλύτερό μου συνέχεια και είμαι υπερήφανος με τον τρόπο που έχω δουλέψει και με τον τρόπο που έχω ευχαριστηθεί το τένις όλα αυτά τα χρόνια.

Οπότε, πιστεύω και ελπίζω ότι μπορώ να συνεχίσω να έχω την ευκαιρία να συνεχίσω να το διασκεδάζω και να έχω ευκαιρίες να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδό μου” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ναδάλ.

Την Παρασκευή (17:00GR) ο Ράφα θα αντιμετωπίσει τον Κάρεν Κατσάνοφ στα ημιτελικά του Mubadala World Tennis Championships ενώ νωρίτερα θα προκύψει ο πρώτος φιναλίστ από την αναμέτρηση Τσιτσιπάς-Τζόκοβιτς.

The post Ναδάλ: “Δεν έχω εμμονή να ξεπεράσω τον Ρότζερ” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα