Κοινός προπονητής για Μονφίς και Σβιτολίνα

Γκαέλ Μονφίς και Ελίνα Σβιτολίνα πέρα από τον…κοινό βίο θα έχουν και κοινό προπονητή, καθώς η Ουκρανή συμφώνησε με τον Αυστριακό προπονητή Γκούντερ Μπρέσνικ, ο οποίος είναι μέλος της ομάδας του Γκαέλ Μονφίς

Θυμίζουμε ότι η πρώην Νο3 του κόσμου, διέκοψε πρόσφατα τη συνεργασία της με τον Άντριου Μπετλς, μετά από 5 χρόνια και 11 τίτλους, ξεκινώντας τη συνεργασία της με τον Μπρέσνικ, αν και όπως είπε η ίδια ο Μονφίς της παρέχει τεράστια υποστήριξη τόσο εντός, όσο και εκτός κορτ. 

“Ο Γκαέλ είναι πολύ υποστηρικτικός.

Μιλάμε πολύ για τένις. Πρακτικά δεν προπονεί ο ένας τον άλλον, ωστόσο στηρίζει πολύ ο ένας τον άλλον.”, δήλωσε η Σβιτολίνα

Μονφίς και Σβιτολίνα θα αναχωρήσουν από την Ελβετία την ερχόμενη Δευτέρα (27/12) με προορισμό την Αδελαΐδα, μέσω Σίδνεϊ, με την Ουκρανή πάντως να ξεκαθαρίζει τη θέση της για την εμβολιαστική της κατάσταση. 

“Ακόμα κι αν μου πουν ότι πρέπει να κάνω και την 3η δόση, θα την έκανα ευχαρίστως. Είναι πολλοί οι άνθρωποι που νοσούν από covid-19 και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα αυτή τη στιγμή.”

Η Σβιτολίνα αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό της στο πόδι ο οποίος δεν της επέτρεψε να βρεθεί στους τελικούς της WTA τον περασμένο Νοέμβριο στη Γουδαλαχάρα.

Θάνος Σταθόπουλος

The post Κοινός προπονητής για Μονφίς και Σβιτολίνα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα