Μπέκερ για Ρότζερ και Ράφα: “Πρέπει να σκεφτούν την απόσυρση”

Ο κάτοχος 6 Grand Slam τίτλων και πρώην προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς δήλωσε πως τόσο ο Ρότζερ Φέντερερ όσο και ο Ράφα Ναδάλ θα πρέπει να σκεφτούν σοβαρά το τέλος της καριέρας τους.

Οι δύο σπουδαίοι τενίστες ταλαιπωρούνται αρκετά με τραυματισμούς τον τελευταίο χρόνο και έχουν μείνει εκτός κορτ πάνω από 6 μήνες.

“Νομίζω ότι οι δύο μεγάλοι του τένις πρέπει τώρα να σκεφτούν σοβαρά για πόσο καιρό μπορούν να παίζουν ακόμη” δήλωσε ο Μπέκερ στο podcast

Das Gelbe vom Ball του Eurosport Γερμανίας.

“Με τον Ράφα θα είναι λίγο πιο εύκολο από ό,τι με τον Ρότζερ. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος θαυμαστής του Roger από εμένα, αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να κάνει άλλη μια επιστροφή μετά από χειρουργική επέμβαση στο γόνατο σχεδόν στα 41” πρόσθεσε ο Γερμανός.

Ο συμπατριώτης του Μπέκερ και Νο 3 του κόσμου, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ήταν πιο αισιόδοξος για την επιστροφή του Φέντερερ, αλλά τελικά είχε δεύτερες σκέψεις όπως δήλωσε:

“Ο Ρότζερ έχει ήδη διαχειριστεί πολλά πράγματα που πιστεύαμε ότι ήταν απίστευτο να τα καταφέρει. Γι’ αυτό δεν θα το απέκλεια να ξαναγυρίσει. Δεν θα είναι εύκολο όμως, το τένις αλλάζει και γίνεται πιο γρήγορο. Κάποια στιγμή δεν θα είναι πια εύκολο” είπε ο Σάσα.

Δανάη Μασκαλέρη

The post Μπέκερ για Ρότζερ και Ράφα: “Πρέπει να σκεφτούν την απόσυρση” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα