Ράονιτς: Χάνει το Australian Open μετά από 12 χρόνια

Ο Μίλος Ράονις δεν θα καταφέρει να βρεθεί στο πρώτο Grand Slam της νέας σεζόν, με τους διοργανωτές να ανακοινώνουν την απόσυρσή του από το τουρνουά λόγω τραυματισμού στον αχίλλειο. 

Milos Raonic has withdrawn from the #AusOpen as he continues his recovery from an Achilles injury.

Hope to see you back on court soon @milosraonic

— #AusOpen (@AustralianOpen) December 24, 2021

Η περσινή σεζόν δεν ήταν και η καλύτερη για τον πρώην Νο3 του κόσμου, ο οποίος μπορεί να συμμετείχε στο Australian Open

του περασμένους Φεβρουαρίου, φτάνοντας μάλιστα μέχρι τον 4ο γύρο όπου και αποκλείστηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ωστόσο από εκεί και πέρα άρχισαν τας προβλήματα. 

Τον περασμένο Μάρτιο ο Ράονιτς υπέστη τραυματισμό στον τετρακέφαλο γεγονός που τον υποχρέωσε να απουσιάσει από την ενεργό δράση για περίπου τρεις μήνες. Ο Καναδός δεν αγωνίστηκε ούτε στο Roland Garros, με τη σεζόν του να ολοκληρώνεται τον Ιούλιο στον 1ο γύρο του τουρνουά της Ατλάντα, έχοντας παίξει συνολικά 12 παιχνίδια (7-5).

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά, μετά από το 2010, που ο Ράονιτς δεν θα αγωνιστεί στο Australian Open, έχοντας κορυφαία στιγμή το 2016 φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά, ενώ έχει καταφέρει να παίξει 5 φορές στα προημιτελικά της διοργάνωσης. 

Ο Καναδός και Νο70 του κόσμου, ο οποίος κλείνει τα 31 την ερχομένη Δευτέρα (27/12), είναι ο τελευταίος από μια σειρά παικτών και παικτριών που έχουν αποσυρθεί από το Australian Open λόγω τραυματισμού, όπως οι: Ρότζερ Φέντερερ, Σταν Βάβρινκα, Τζένιφερ Μπρέιντι, Καρολίνα Πλίσκοβα, Καρολίνα Μούχοβα, Σερίνα Γουίλιαμς και Μπιάνκα Αντρέσκου. 

Το Australian Open θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 17-30 Ιανουαρίου. 

Θάνος Σταθόπουλος 

The post Ράονιτς: Χάνει το Australian Open μετά από 12 χρόνια appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα