Η νεαρή Ελληνίδα που εντυπωσίασε τον Θείο Τόνι

Η Αθηνά Πήττα κυνηγάει το όνειρο του επαγγελματικού τένις και δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο μέρος από την Rafa Nadal Tennis Academy στη Μαγιόρκα για να τα καταφέρει.

Στα 16 της χρόνια, η Αθηνά προπονείται στη διάσημη Ισπανική ακαδημία και πολλές φορές δέχεται τις συμβουλές του διευθυντή της ακαδημίας και πρώην προπονητή του Ράφα Ναδάλ, Τόνι Ναδάλ ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια της Ελληνίδας τενίστριας.

“Η Αθηνά ξεκίνησε να παίζει στο Rafa Nadal

Tennis Center στο Sani Resort στη Χαλκιδική και στη συνέχεια ήρθε εδώ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που την έχουμε εδώ, γιατί κάθε μερα κάνει το καλύτερο, προπονείται με μεγάλη ενταση και νομίζω μπορεί να γίνει μια πολύ καλή παίκτρια τένις. Δουλεύει με μεγάλο κίνητρο κάθε μέρα, που για μένα είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη σε εκείνη” είπε χαρακτηριστικά ο διάσημος προπονητής.

Από την πλευρά της, η Αθηνά δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της για το γεγονός ότι βρίσκεται στην ακαδημία του Ναδάλ.

“Η εμπειρία εδώ είναι τρομερή. Λατρεύω τις εγκαταστάσεις, οι προπονητές είναι απίθανοι. Λατρεύω να παίζω τένις και την ακαδημία. Επίσης, η εμπειρία στο Sani ήταν εξαιρετική και οι προπονητές με έφεραν εδώ. Τα πάντα είναι τόσο καλά” είπε χαρακτηριστικά.

Η Αθηνά βρίσκεται στο Νο569 της παγκόσμιας κατάταξης ITF στα juniors ενώ αγωνίζεται και σε τουρνουά ITF γυναικών.

The post Η νεαρή Ελληνίδα που εντυπωσίασε τον Θείο Τόνι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα