Η μεγαλύτερη νίκη του Στέφανου στη Μαδρίτη (vids)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς την επόμενη εβδομάδα θα αγωνιστεί στο Mutua Madrid Open για μόλις τρίτη φορά στην καριέρα του, όμως έχει να επιδείξει σπουδαία πράγματα από τις παρουσίες του στο τουρνουά.

Ο Έλληνας τενίστας, σε ηλικία 20 ετών, πέτυχε μια εκ των μεγαλύτερων νικών της καριέρας του, τον Μάιο του 2019, κερδίζοντας τον Ράφα Ναδάλ στην Caja Magica. Μέσα στο… σπίτι του Ισπανού, ο Στέφανος είχε κερδίσει τον μεταξύ τους ημιτελικό.

Πιάνοντας σπουδαία απόδοση στο παιχνίδι του, ο Τσιτσιπάς είχε επικρατήσει του Ναδάλ με 6-4, 2-6, 6-3 και είχε πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του

Mutua Madrid Open. Αυτήν, ήταν η πρώτη πρόκριση καριέρας του Στέφανου, σε τελικό χωμάτινου Masters.

Παράλληλα, ήταν η πρώτη νίκη του Στέφανου επί του Ναδάλ, μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες. Οι δυο τους, έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους τέσσερις φορές στο χώμα, με τον 22χρονο Έλληνα να έχει να θυμάται μια νίκη στο Η2Η τους, από τότε.

Μπορεί στον τελικό, λίγες ώρες αργότερα, να είχε ηττηθεί από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, όμως ο Στέφανος έγραψε ιστορία με την πορεία του στη Μαδρίτη το 2019.

Κατά σειρά, απέκλεισε τους Μαναρινό, Βερντάσκο, Ζβέρεφ και Ναδάλ, για να φτάσει στον μεγάλο τελικό του τουρνουά. Η νίκη επί του Ράφα, στο χώμα, στη Μαδρίτη, θα είναι για πάντα μια ξεχωριστή νίκη.

Θυμηθείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

MUTUA MADRID OPEN 2019 SINGLES DRAW 

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Η μεγαλύτερη νίκη του Στέφανου στη Μαδρίτη (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα