Tόνι Ναδάλ: “Άνοστα” τα τουρνουά χωρίς κόσμο

Ο Τόνι Ναδάλ εξέφρασε την άποψη που, λίγο-πολύ, όλους μας βρίσκει σύμφωνους.

Το γεγονός δηλαδή ότι διεξάγονται σε πολλές περιπτώσεις τουρνουά δίχως την παραμικρή παρουσία κόσμου, αφαιρεί σε τρομακτικό βαθμό το σασπένς, την αδρεναλίνη και την αίσθηση ότι κάτι σημαντικό συμβαίνει στους εκάστοτε αγώνες.

Ο θείος Τόνι πήγε στο Μόντε Κάρλο ως μέλος του επιτελείου του Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ και έμεινε απογοητευμένος από την ατμόσφαιρα της διοργάνωσης.

“Τα τουρνουά χωρίς φιλάθλους φαίνονται πολύ “φτωχά” και είναι

δύσκολα διαχειρίσιμα από τους ίδιους τους παίκτες. Πήγα στο Μόντε Κάρλο και η αίσθηση που σου έβγαζε το τουρνουά ήταν αποκαρδιωτική. Στη Μαγιόρκα, θα προσπαθήσουμε πάση θυσία να υπάρχει παρουσία κόσμου για να βοηθήσουμε και τον τουρισμό της περιοχής” ανέφερε ο Τόνι όσον αφορά το το χορτάρινο τουρνουά στην πόλη του που ξεκινά στις 20 Ιουνίου.

“Αν δεν έχεις 1.000 ανθρώπους με κομμένη την ανάσα σε έναν κρίσιμο πόντο, δεν αισθάνεσαι ως αθλητής την παραμικρή ένταση, είναι σαν να κάνεις προπόνηση”. πρόσθεσε.

Συνέχισε, με την όχι και τόσο δημοφιλή άποψη ότι ο τελικός Ναδάλ-Τσιτσιπάς δεν ήταν αρκετά ποιοτικός.

“Σε επίπεδο ποιότητας δεν ήταν καλό ματς, σε επίπεδο σασπένς ήταν συναρπαστικό. Ο Ράφα κέρδισε τον τίτλο δίχως να παίξει πολύ καλά και αυτό είναι καλό για την αυτοπεποίθηση του στα επόμενα τουρνουά”.

Κώστας Αϊτάκης

The post Tόνι Ναδάλ: “Άνοστα” τα τουρνουά χωρίς κόσμο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα