Δημοπρατεί προσωπικά του αντικείμενα ο Φέντερερ

Σε μία σπουδαία κίνηση της οποίας όλα τα έσοδα θα δοθούν στο RF Foundation, ο Ρότζερ Φέντερερ θα δημοπρατήσει μερικά ιστορικά, προσωπικά του αντικείμενα σε δύο δημοπρασίες που θα διεξαχθούν το προσεχές καλοκαίρι.

Σε τιμές που εκκινούν στα 3.000 δολάρια και μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 70.000 δολάρια, ο “Βασιλιάς” θα προσφέρει, μεταξύ άλλων: τα ρούχα και τη ρακέτα με τα οποία αγωνίστηκε στον ιστορικό τελικό του Ρολάν Γκαρός το 2009 κόντρα στον Ρόμπιν Σόντερλινγκ, τη ρακέτα που χρησιμοποίησε

στον τελικό του Wimbledon το 2007 κόντρα στον Ραφαέλ Ναδάλ, συλλεκτικά παπούτσια με διακόσμηση όλων του των τίτλων στο Wimbledon, το jacket που φορούσε πριν τον τελικό του Wimbledon το 2012 κόντρα στον Άντι Μάρεϊ και τα παπούτσια που φορούσε στον τελικό του Wimbledon το 2005 κόντρα στον Άντι Ρόντικ!

Οι δημοπρασίες θα φιλοξενηθούν στον οίκο Christie’s.

“Κάθε κομμάτι που θα δοθεί στη δημοπρασία, είναι ένα κομμάτι της προσωπικής μου ιστορίας και θα έχω την ευκαιρία να το μοιραστώ με τον κόσμο. Το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι θα ενισχυθεί το RF Foundation στις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που παρέχει στην Αφρική” ανέφερε ο Μαέστρος.

Κώστας Αϊτάκης

The post Δημοπρατεί προσωπικά του αντικείμενα ο Φέντερερ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα