Το επικό standing ovation στον Άγκασι (vids)

Ανήμερα των 51ων γενεθλίων του Αντρέ Άγκασι, το Tennis24 θυμάται το συγκινητικό αντίο του Αμερικανού θρύλου στα courts, σε ένα από τα πιο παρατεταμένα standing ovation στην ιστορία του τένις.

Το τελευταίο του επαγγελματικό παιχνίδι του Άγκασι έμελλε να είναι με τον Γερμανό, Μπένζαμιν Μπέκερ (Νο112) ο οποίος νίκησε τον Άγκασι 3-1 για τον 3ο γύρο του US Open 2006.

Το κοινό για οκτώ λεπτά αποθέωσε τον Άγκασι

σε ένα συγκλονιστικό “standing ovation” που θα μείνει βαθιά χαραγμένο, όχι μόνο στη ψυχή του Αντρέ αλλά και σε όλους τους φιλάθλους του τένις που είχαν την τύχη να το παρακολουθήσουν.

Ο Άγκασι σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές στο παγκόσμιο τένις, μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε με λυγμούς και δάκρυα στα μάτια του: “Σας ευχαριστώ. Ο πίνακας λέει ότι έχασα σήμερα, μα αυτό που δεν μπορεί να πει ο πίνακας είναι τι βρήκα. Τα 21 αυτά χρόνια βρήκα πίστη. Σας είχα μαζί μου στα γήπεδα, σας είχα μαζί μου και στη ζωή. Βρήκα έμπνευση. Με βοηθήσατε να ανέβω κάποιες στιγμές που ήμουν “κάτω”. Με βοηθήσατε να πραγματοποιήσω κάποια όνειρα που χωρίς εσάς δεν θα μπορούσα ποτέ να επιτύχω. Σε αυτά τα 21 χρόνια, βρήκα εσάς και θα σας πάρω μαζί μου σαν μια γλυκιά ανάμνηση στο υπόλοιπο της ζωής μου. Σας ευχαριστώ…”

The post Το επικό standing ovation στον Άγκασι (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα