Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η Σαράποβα!

Η Μαρία Σαράποβα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο καθώς προτίμησε να αγωνιστεί σε ένα τουρνουά τένις με ομάδες στην Αμερική!

Μία απόφαση που θα συζητηθεί πολύ πήρε η Μαρία Σαράποβα.

Η κάτοχος πέντε Grand Slam τίτλων αλλά και ασημένιου Ολυμπιακού

μεταλλίου στο Λονδίνο το 2012, φαίνεται πως δεν θα εκπροσωπήσει τη Ρωσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το επόμενο καλοκαίρι!

Αντί αυτού, έχει δεσμευτεί να αγωνιστεί σε ένα, εντελώς ασήμαντο σε σχέση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τουρνουά τένις με συμμετοχή σε ομάδες που διοργανώνει η World Team Tennis, το Orange County Breakers στην Καλιφόρνια.

Είναι σίγουρα μια παράδοξη επιλογή για τη 32χρονη Ρωσίδα που, για πολλούς, δείχνει τις προθέσεις της σχετικά με την επαγγελματική της καριέρας, εννοώντας πως οδεύει σιγά-σιγά προς…απόσυρση!

Ωστόσο, με νέα προσθήκη του εξαιρετικά έμπειρου προπονητή Ρικάρντο Πιάτι στο τεχνικό της τιμ, η Μάσα δείχνει άλλα πράγματα, οπότε, ας περιμένουμε να δούμε τι επιφυλάσσει το 2020 για μια κορυφαία τενίστρια του παρελθόντος, που έχει όμως πάρει την κάτω βόλτα από την υπόθεση ντόπινγκ και μετά.

Κώστας Αϊτάκης

The post Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η Σαράποβα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα