Review 2019: Ο τελικός που μας συγκλόνισε – VIDEO

Το Tennis24 ανατρέχει σε έναν από τους πιο συγκλονιστικούς τελικούς στην ιστορία των Grand Slam

14 Ιουλίου 2019: Νόβακ Τζόκοβιτς και Ρότζερ Φέντερερ μπήκαν στο εμβληματικό Center Court του All England Club στις 16:00GR για τον μεταξύ τους τελικό του Wimbledon 2019.

Πέντε ώρες αργότερα, στον μεγαλύτερο σε διάρκεια τελικό στο θρυλικό Championships, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έφυγε νικητής μετά από μια ΕΠΙΚΗ μονομαχία

με τον κορυφαίο όλων των εποχών.

Ένα ματς τρομακτικό, ακατάλληλο για καρδιακούς με ένα απίστευτα συγκλονιστικό πέμπτο σετ διάρκειας 110 λεπτών που κατάφερε, τελικά, στην καινούρια διαδικασία του tie break στο 12-12 να πάρει ο Νόλε και με συνολικό σκορ 7-6(5), 1-6, 7-6(4), 6-4, 13-12(3), να κατακτήσει τον 5ο τίτλο του στο Wimbledon και συνολικά 16ο Grand Slam της καριέρας του.

Ο Ρότζερ Φέντερερ είχε δύο Championships points στο σερβίς του να πάρει τον τίτλο, στο 8-7 του 5ου σετ, όμως ο Τζόκοβιτς απέδειξε γιατί θεωρείται ίσως ο πιο δυνατός πνευματικά τενίστας στην ιστορία του αθλήματος, ανατρέποντας την εις βάρος του κατάσταση.

“Ήταν πιθανότατα το πιο απαιτητικό, πνευματικά, παιχνίδι της ζωής μου. Με τον Ναδάλ στον τελικό της Αυστραλίας ήταν δύσκολο σωματικά, όμως αυτός ο τελικός ήταν σε άλλο επίπεδο πνευματικά” είπε ο Νόλε μετά τη νίκη του.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του ΕΠΙΚΟΥ τελικού…

The post Review 2019: Ο τελικός που μας συγκλόνισε – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα