Αποθέωση για Μπαουτίστα στο Μαδριγάλ – VIDEO

Ο Μπαουτίστα Αγκουτ εκκίνησε τον χθεσινοβραδινό αγώνα Βιγιαρεάλ-Ατλέτικο Μαδρίτης και γνώρισε την αποθέωση από τους συμπατριώτες του στο Μαδριγάλ

Λίγοι γνωρίζουν ότι ο Μπαουτίστα Αγκουτ είχε λατρεία με το ποδόσφαιρο και μέχρι τα 14 του χρόνια, αγωνιζόταν στις ακαδημίες της Βιγιαρεάλ και μάλιστα με πολλές προοπτικές για επαγγελματική καριέρα.

Σε εκείνη την ηλικία πήρε τη μεγάλη απόφαση να ασχοληθεί 100% σοβαρά με το τένις και η επιλογή του τον δικαίωσε αφού πραγματοποιεί μια μεγάλη καριέρα στα courts και αυτή τη στιγμή βρίσκεται

στο career high Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης, με 9 τίτλους καριέρας και συνολικό prize money (μόνο από τα τουρνουά) που αγγίζει τα 12εκ. δολάρια.

Ο Μπαουτίστα Αγκουτ ήταν από τους πρωταγωνιστές της Εθνικής Ισπανίας στην κατάκτηση του Davis Cup ενώ συγκίνησε τους συμπατριώτες του και ενέπνευσε τους συμπαίκτες του, όταν έχασε τον πατέρα του και δύο ημέρες αργότερα επέστρεψε στους τελικούς, αγωνιζόμενος στον τελικό του Davis Cup με αντίπαλο τον Καναδά (κέρδισε τον Αλιασίμ κάνοντας το 1-0 για την Ισπανία).

Το βράδυ της Παρασκευής, ο 31χρονος Ισπανός έδωσε το έναυσμα για την έναρξη του αγώνα Βιγιαρεάλ-Ατλέτικο για τη La Liga ενώ η Βιγιαρεάλ τον τίμησε δίνοντάς του μια φανέλα.

Οι Ισπανοί στις εξέδρες τον αποθέωσαν και ο πρόσφατα παντρεμένος Μπαουτίστα Αγκουτ, έζησε μια σπουδαία βραδιά που θα τη θυμάται για πάντα.

Campeón de la @DavisCupFinals, nº9⃣en el ranking de la ATP y todo un símbolo de #Endavant Esports. #VillarrealAtleti https://t.co/ezas439XbV

— Villarreal CF (@VillarrealCF) December 6, 2019

The post Αποθέωση για Μπαουτίστα στο Μαδριγάλ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα