Δεν μπορεί να διαλέξει τον G.O.A.T ο Τιμ

Ο Ντόμινικ Τιμ ρωτήθηκε για το ποιος είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών και το έπαιξε… Πυθία

Πραγματικά, είναι μια πολύ δύσκολη ερώτηση και η απάντηση, ίσως, είναι ακόμη νωρίς για να δοθεί…

Τα τελευταία χρόνια, αιωρείται το ερώτημα για τον κορυφαίο όλων των εποχών με τον Ρότζερ Φέντερερ να έχει αποκτήσει έντονο ανταγωνισμό σε αυτή την κούρσα καθώς οι Ναδάλ και Τζόκοβιτς συνεχίζουν να αμφισβητούν την Αυτοκρατορία του Ελβετού.

Ο Ντόμινικ Τιμ,

ρωτήθηκε από το Weekend Magazine για το ποιος θεωρεί ότι είναι ο κορυφαίος όλων και η απάντησή του ήταν αρκετά διπλωματική αλλά και ρεαλιστική…

“Δεν είναι μόνο ένας, κατά τη γνώμη μου. Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς είναι εκεί και αξίζουν ισάξια αυτόν τον τίτλο” είπε ο Αυστριακός.

Σε ερώτηση για το τι θα έκανε αν σταματούσε αύριο το τένις, ο Τιμ είπε: “Θα πήγαινα αμέσως για σκι γιατί τώρα δεν επιτρέπεται να κάνω. Επαγγελματικά, θα συνέχιζα να ασχολούμαι με το τένις, ίσως ξεκινούσα μια ακαδημία να βοηθήσω τους νεότερους να ακολουθήσουν το δικό μου δρόμο”

Όσον αφορά για το τι του δίνει κίνητρο να συνεχίζει να δουλεύει σκληρά, υπογράμμισε: “Παίρνω κίνητρο από την σκληρή προετοιμασία. Όλα έχουν να κάνουν για την προετοιμασία ώστε να μπορείς να κερδίσεις έναν συγκεκριμένο αντίπαλο, σε ένα συγκεκριμένο ματς, σε μια συγκεκριμένη μέρα”

Αυτή την εποχή, ο Ντόμινικ Τιμ ξεκινάει την προετοιμασία του, κυρίως σε επίπεδο φυσικής κατάστασης έχοντας στο πλευρό του τον γυμναστή του, Ντάγκλας Κορντέρο.

The post Δεν μπορεί να διαλέξει τον G.O.A.T ο Τιμ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα