Απαισιόδοξος για Ναδάλ ο Βιλάντερ (vid)

Ο Ράφαελ Ναδάλ πολύ δύσκολα θα είναι σε θέση να διεκδικήσει ξανά Grand Slam τίτλο καθώς η προχωρημένη ηλικία και το ταλαιπωρημένο σώμα του, είναι δύσκολο να αντέξουν την πρόκληση στα μεγάλα τουρνουά.

Αυτό πιστεύει ο Ματς Βιλάντερ ο οποίος δεν μπορεί να ξεγράψει τον Ισπανό στο Γαλλικό Όπεν, ωστόσο θεωρεί δύσκολο το εγχείρημα να βελτιώσει τη συγκομιδή του στα Majors τουρνουά.

“Συνηθίζουμε στην ιδέα να μην τον βλέπουμε να αγωνίζεται. Πάντα προσπαθεί και πάντα είναι έτοιμος. Ωστόσο, μεγαλώνει και το

σώμα του μοιάζει νικημένο. Είμαι πολύ λυπημένος και πολύ ανήσυχος αλλά πιστεύω ότι θα προσπαθήσει μέχρι να δει ότι δεν μπορεί άλλο. Προς το παρόν, η θέληση να αγωνίζεται υπάρχει ακόμα” είπε ο Σουηδός, ειδικός αναλυτής του Eurosport.

Ο Βιλάντερ έκλεισε την τοποθέτησή του με μια πιο αισιόδοξη οπτική..

“Δεν πιστεύω ότι είναι το τέλος μιας εποχής. Ίσως είναι το τέλος στις κατακτήσεις Grand Slam αλλά με τον Ράφα και το Roland Garros, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Αυτό μπορείς να το πεις μόνο όταν κρεμάσει τη ρακέτα του. Η εποχή των τίτλων μπορεί να έχει τελειώσει αλλά τα γήπεδα πάντα θα γεμίζουν γι’αυτόν. Έχει ίσως δύο χρόνια ακόμη”



The post Απαισιόδοξος για Ναδάλ ο Βιλάντερ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα