Αγκάσι: ”Χαρούμενος, που δεν πέτυχα τον Ναδάλ στα καλύτερα του”

Στη πιο πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο Αντρέ Αγκάσι, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ράφαελ Ναδάλ, ενώ δήλωσε ότι νιώθει ανακουφισμένος, που δεν πέτυχε τον Ισπανό τενίστα στη καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσε να βρεθεί.

Ο πρώην Αμερικανός τενίστας και κάτοχος 8 Grand Slam τίτλων, στα τελευταία χρόνια της καριέρας του πια, βρέθηκε αντιμέτωπος με το ανερχόμενο τότε αστέρι του παγκοσμίου τένις Ράφαελ Ναδάλ. Αξιοσημείωτο είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις που βρέθηκαν αντιμέτωποι,

η μία στον Καναδά το 2005 και η άλλη στο Γουίμπλεντον το 2006, ο Ισπανός ήταν αυτός που κέρδισε διαδοχικές φορές τον αντίπαλο του.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Αγκάσι, τόνισε πως νιώθει αρκετά χαρούμενος, που δεν συνάντησε τον Ναδάλ στα κορυφαία του χρόνια, καθώς ο Ισπανός έχει πετύχει τρομακτικά πράγματα τελευταία 15 χρόνια διαδρομής του στο χώρο του αθλήματος.

Ο Ράφαελ Ναδάλ, στο ντεμπούτο του στο Roland Garros κατάφερε να το κατακτήσει, γράφοντας ιστορία, αφού παράλληλα έγινε ο τελευταίος έφηβος που επιτυγχάνει κάτι τέτοιο.

Τώρα όσον αφορά στις μεταξύ τους αναμετρήσεις ο Ράφαελ Ναδάλ στη πρώτη τους συνάντηση στον τελικού του Καναδά, κατάφερε να κερδίσει με 6-3, 4-6, 6-2 τον Αντρέ Αγκάσι, σηκώνοντας τον τρίτο Masters 1000 τίτλο την ίδια σεζόν. Παράλληλα, έγινε ο πρώτος έφηβος που κερδίζει εννέα τρόπαια σε ATP tour επίπεδο, μέσα σε μια μόνο χρονιά. Κάτι ανάλογο είχε πετύχει μόνο ο Ματς Βιλάντερ, το 1983.

Στον δεύτερο τους και τελευταίο αγώνα που έδωσαν μεταξύ τους, για τον 3ο γύρο του Γουίμπλεντον το 2006, ο Ισπανός πέρασε εύκολα το εμπόδιο του Αγκάσι, επικρατώντας με 3-0 σετ, σε κάτι παραπάνω από δύο ώρες παιχνιδιού.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Αγκάσι: ”Χαρούμενος, που δεν πέτυχα τον Ναδάλ στα καλύτερα του” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα