Τζόκοβιτς vs Φέντερερ: Αφιέρωμα σε μια «τιτανομαχία» δίχως προηγούμενο

Νόβακ Τζόκοβιτς και Ρότζερ Φέντερερ μας έχουν χαρίσει σπουδαίες στιγμές όχι μόνο ο καθένας ξεχωριστά μέσα στη τεράστια καριέρα τους, αλλά και στις μεταξύ τους μάχες, οι οποίες πάντοτε έχουν να δώσουν και να προσφέρουν κάτι το ξεχωριστό.

Οι δυο τους ξεκίνησαν αυτή τη μεγάλη ιστορία, πριν 14 χρόνια, στο Masters 1000 του Μόντε Κάρλο, όταν ο κάτοχος 20 Grand Slam, Φέντερερ άνοιξε λογαριασμό επικρατώντας με 2-1 σετ. Από τότε μετρούν

ακόμη 49 παιχνίδια στη μεταξύ τους παράδοση, με τελευταία μονομαχία να λαμβάνει χώρα στο Αυστραλιανό Όπεν του 2020, με τον Σέρβο, Νο.1 στη παγκόσμια κατάταξη να επικρατεί με 3-0 σετ.

Το προβάδισμα στη συνολική προϊστορία το έχει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος μετράει 27 νίκες, έναντι 23 του Ρότζερ Φέντερερ. Ωστόσο, όταν οι δύο τους τίθενται αντιμέτωποι ανεξαρτήτως κατάστασης που βρίσκονται εκείνο το διάστημα, το παιχνίδι είναι πάντοτε απρόβλεπτο.

Στο παρακάτω βίντεο, θα δούμε αποσπάσματα από τα μεταξύ τους ματς, ενώ παράλληλα θα ακούμε και τα λόγια των δύο αυτών σπουδαίων παικτών, οι οποίοι μιλάνε με τον καλύτερο τρόπο φυσικά ο ένας για τον άλλον.

Ας απολαύσουμε.



Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Τζόκοβιτς vs Φέντερερ: Αφιέρωμα σε μια «τιτανομαχία» δίχως προηγούμενο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα