WTA 2021: Ξεκίνημα στη δράση από τις 4 Ιανουαρίου

Το 2020 μπαίνει στη τελική ευθεία και τα πλάνα για το πότε θα ξεκινήσει η αγωνιστική δράση και στο Γυναικείο Τένις είναι προ των πυλών.

Σύμφωνα με τον Στιβ Σίμον, υπεύθυνο περιοδείας των Γυναικών, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στο WTA αναμένεται να λάβουν χώρα έξω από την Αυστραλία, τη πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου.

”Σχεδιάζουμε να οργανώσουμε μερικά τουρνουά τη πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς. Μια πιθανή ημερομηνία για έναρξη αυτών των αγώνων, είναι η 4 Ιανουαρίου,

δήλωσε στο Reuters.

O Σίμον, δεν ανέφερε ακριβείς πληροφορίες για το που αναμένεται να δούμε τις παραπάνω διοργανώσεις να λαμβάνουν χώρα.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες και τα τουρνουά των Αντρών, αλλά και των Γυναικών θα διεξάγονταν είτε στη Νέα Ζηλανδία, είτε στη Κίνα, όμως εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία και τα δύο αυτά σενάρια μάλλον δυσκολεύουν και θεωρούνται απίθανα.

Όσον αφορά για το Αυστραλιανό Όπεν, υπάρχουν ακόμη συζητήσεις για το πότε θα πρέπει να ξεκινήσει, με τις 18 Ιανουαρίου που ήταν προγραμματισμένο μάλλον να μην είναι πια το πιο εφικτό ενδεχόμενο, ωστόσο o Στιβ Σίμον φάνηκε σίγουρoς για την διεξαγωγή του.

”Περιμένουμε και θέλουμε να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί κανονικά και φέτος το Αυστραλιανό Όπεν,” τόνισε χαρακτηριστικά.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post WTA 2021: Ξεκίνημα στη δράση από τις 4 Ιανουαρίου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα