Επανήλθε στα καλά του ο Μεντβέντεφ

Με μια εξαιρετική εμφάνιση που θύμισε τον καλό Μεντβέντεφ του Αυστραλιανού Όπεν, ο 24χρονος Ρώσος κέρδισε άνετα τον Γιανίκ Σίνερ και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Μασσαλίας.

Αυτός, ναι, είναι ένας κανονικός Μεντβέντεφ!

Ο 24χρονος Ρώσος δείχνει να έχει αφήσει πίσω του το hangover effect που του άφησε ο τρόπος με τον οποίο ηττήθηκε στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν από

τον Νόβακ Τζόκοβιτς και, πνευματικά και αγωνιστικά, έχει επιστρέψει στα κανονικά του επίπεδα!

Κάνοντας ένα αψεγάδιαστο ματς τακτικά και πνευματικά, ο Νο2 τενίστας στον κόσμο επικράτησε ευκολότερα του αναμενόμενου του Γιανίκ Σίνερ με 6-2, 6-4 για να προκριθεί στα ημιτελικά του ATP 250 τουρνουά στη Μασσαλία όπου και θα αντιμετωπίσει τη μεγάλη έκπληξη του τουρνουά, τον Αυστραλό Ματ Έμπντεν!

Ο Μεντβέντεφ ήταν άριστος σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού του, ξεκινώντας από το σερβίς καθώς παραχώρησε μόλις ένα break point στον νεαρό Ιταλό μέχρι την τρομερή του σταθερότητα από τη βασική γραμμή και τις εκπληκτικές πιεστικές επιστροφές του που οδήγησαν σε τρία συνολικά breaks και συνεπακόλουθα σε μια άνετη επικράτηση.

Και ενώ περίμενε τον εμφύλιο με τον Κάρεν Κατσάνοφ, ο Ματ Έμπντεν έκανε το “μπαμ” και απέκλεισε τον Ρώσο με 4-6, 6-4, 6-2 ενώ έχει ξεκινήσει την πορεία του στη διοργάνωση από τα προκριματικά.

OPEN 13 DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Επανήλθε στα καλά του ο Μεντβέντεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα