Ασύλληπτη Μουγκουρούθα έτοιμη για τον τίτλο – VIDEO

H Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα σε ένα ακόμη παιχνίδι έπαιξε σε αρκετά υψηλό επίπεδο, καταφέρνοντας να ξεπεράσει το εμπόδιο και της Ελίζ Μέρτενς, για να προκριθεί στον τελικό του WTA 1000 τουρνουά στo Ντουμπάι.

Η Ισπανίδα, διανύει εξαιρετική εβδομάδα στο Ντουμπάι και θέλει φυσικά να κατακτήσει τον 8ο προσωπικό τίτλο της. Απέναντι στη Νο18 της παγκόσμιας κατάταξης, έδειξε από την αρχή ποιος θα είναι το αφεντικό στην αναμέτρησης, επικρατώντας τελικά με 6-4, 7-6(5).

Οι πολύ καλές επιστροφές στο σερβίς της αντιπάλου της, σε συνδυασμό με τη μεγάλη

πίεση που άσκησε στην Μέρτενς με βαθιά και άκρως επιθετικά χτυπήματα, ήταν μερικά από τα στοιχεία που συνέθεσαν την εικόνα του εναρκτήριου σετ.

Τα τρία μπρέικ τα οποία έκανε, αποτυπώνουν πλήρως την αναμέτρηση, αφού σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, η Βελγίδα δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το καλό σερβίς της.

Στο δεύτερο σετ η Μέρτενς προσπάθησε να πιέσει περισσότερο την Ισπανίδα, παίζοντας με αρκετό ρίσκο στα χτυπήματα της. Αυτό της κόστισε στο 8ο game, όπου η Μουγκουρούθα έκανε το μπρέικ και είχε την ευκαιρία να σερβίρει για το ματς.

Η κάτοχος δύο Grand Slam, έχασε το σερβίς της στο 5-3, σπαταλώντας και ένα match point, με την Μέρτενς να κερδίζει τρία σερί γκέιμς και να φτάνει σε θέση να σερβίρει για το 1-1 (5-6).

Όμως, η Γκαρμπίνιε δεν είχε διάθεση για περαιτέρω θρίλερ στο ματς και έστειλε το παιχνίδι στο tie break.

Εκεί, παρότι η Μέρτενς έσωσε δύο ακόμη match points, η 27χρονη Ισπανίδα βρήκε τρόπο να τελειώσει το παιχνίδι και να προκριθεί στον τελικό του Ντουμπάι, όπου θα αντιμετωπίσει την έκπληξη της διοργάνωσης, Μπάρμπορα Κρετσίκοβα.

Η Κρετσίκοβα (που απέκλεισε τη Μαρία Σάκκαρη στον 1ο γύρο) κέρδισε και την Ζιλ Τέικμαν στον μεταξύ τους ημιτελικό με 7-5, 6-2 και πέρασε στο ματς-τίτλου του Σαββάτου.

DUBAI TENNIS CHAMPIONSHIPS DRAW | DOUBLES | OOP (+2h)

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Ασύλληπτη Μουγκουρούθα έτοιμη για τον τίτλο – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα