Περ: “Το Tour έχει γίνει θλιβερό, βαρετό και γελοίο”

Ο Μπενουά Περ ξέσπασε για πολλοστή φορά, κατά των ανθρώπων της ΑΤΡ, με αφορμή την κατάσταση του Tour στην εποχή του κορονοϊού.

Ο Γάλλος, που παραπαίει τους τελευταίους -πολλούς- μήνες, μετά τον αποκλεισμό του και από το 250αρι τουρνουά του Σαντιάγκο, στη Χιλή, ανήρτησε ένα κείμενο στα social media, σχολιάζοντας τις παθογένειες που έχει προκαλέσει ο Covid-19 στο Tour της ΑΤΡ.

Μεταξύ άλλων, έγραψε πως, πλέον, το καλεντάρι έχει γίνει θλιβερό και γελοίο, ενώ όσοι αγώνες διεξάγονται χωρίς φιλάθλους, είναι βαρετοί.

Αναλυτικά

όσα είπε ο Νο29 τενίστας του κόσμου:

“Αρχικά, συγχαρητήρια στον Χόλγκερ (Ρουν), που τον εκτιμώ πολύ και του εύχομαι καλή τύχη στην καριέρα του.

Ακολούθως, ευχαριστώ όλους τους αγαπημένους μου ανθρώπους που με στηρίζουν με μηνύματα και με κάνουν να αισθάνομαι καλά, ακόμη και όταν βρίσκομαι μακριά από το σπίτι μου.

Τώρα όμως, θέλω να μιλήσω για το Tour, το οποίο έχει γίνει θλιβερό, βαρετό και γελοίο. Ξέρω ότι οι περισσότεροι θα αρχίσετε να μου λέτε ότι δεν αντιλαμβάνομαι πόσο τυχερός είμαι και άλλα τέτοια.

Το να παίζεις σε γήπεδα χωρίς κόσμο, με άδειες θέσεις, δεν είναι κάτι όμως που αρμόζει στο τένις.

Νομίζετε ότι περνάω όμορφα, όντας, μόνος, σε καραντίνα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου και έχοντας τη δυνατότητα να πάω μόνο στο tennis club για να προπονηθώ ; Ή μήπως νομίζετε πως απολαμβάνω τα ταξίδια ;

Για εμένα, το τένις πια, έχει εξελιχθεί σε ένα άγευστο επάγγελμα. Χρειάζομαι χρόνο για να προσαρμοστώ στις νέες συνθήκες που επέβαλλαν οι άνθρωποι της ΑΤΡ, αλλά θα προσπαθήσω να βρω τον τρόπο, ώστε να απολαύσω και πάλι το τένις.

Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα αποτελέσματά μου. Αποφάσισα μετά από πολλή σκέψη, να παίξω στο Ακαπούλκο αρχικά και στη συνέχεια στο Μαϊάμι.

Θα προσπαθήσω να μπω στο court και να χαμογελάω ξανά, απολαμβάνοντας να χτυπάω μπάλες. Δεν με ενδιαφέρει πραγματικά αν κερδίσω ή αν χάσω. Θέλω απλά, να το απολαύσω ξανά”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Περ: “Το Tour έχει γίνει θλιβερό, βαρετό και γελοίο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα