Ραντεβού με τα ημιτελικά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την πειστική πρεμιέρα του στη Μασσαλία, το απόγευμα της Παρασκευής θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Open 13 Provence για 3η διαδοχική χρονιά.

Ο υπερασπιστής του τίτλου στο γαλλικό τουρνουά, μετράει εννιά σερί νίκες στη διοργάνωση, μιας και κατέκτησε τον τίτλο τόσο το 2019, όσο και το 2020 και κόντρα στον Πιέρ Ιγ Ερμπέρ θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει το εντυπωσιακό σερί του.

Στις 18:30GR, ο 22χρονος Έλληνας θα μπει στο court για να αντιμετωπίσει τον Νο93 τενίστα της παγκόσμιας κατάταξης, ο οποίος πάντως, διανύει εξαιρετική εβδομάδα στη

Μασσαλία.

Στους πρώτους δυο γύρους, απέκλεισε με straight sets τους Κέι Νισικόρι (Νο40) και Κάμερον Νόρι (Νο63), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο μοναδικό μέχρι στιγμής meeting τους, ο Ερμπέρ επικράτησε με 2-0 του Στέφανου, στη Σενζέν της Κίνας, το 2018.

Από τους υπόλοιπους προημιτελικούς της ημέρας, ξεχωρίζει φυσικά το σπουδαίο ντέρμπι του Ντανίλ Μεντβέντεφ με το next big thing του Ιταλικού τένις, Γιανίκ Σίνερ. Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί για τις 17:00GR.

Το πρόγραμμα θα ανοίξει στις 15:30GR η μάχη του Κάρεν Κατσάνοφ με τον Μάθιου Έμπντεν, ενώ στις 20:00GR θα διεξαχθεί ο γαλλικός εμφύλιος, ανάμεσα στον Ούγκο Ουμπέρ και τον Άρθουρ Ρίντερνεχ.

OPEN 13 DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ραντεβού με τα ημιτελικά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα