ABN AMRO: Έμειναν όρθιοι Αλιασίμ, Γκρίκσπουρ στο Ρότερνταμ (vid)

Πρεμιέρα είχαμε τη Δευτέρα στο πρώτο ATP 500 τουρνουά της σεζόν στη Rotterdam Ahoy, όπου ξεχώρισαν οι νίκες των Καναδών, Αλιασίμ και Ράονιτς αλλά και η συγκλονιστική επικράτηση του γηπεδούχου Τάλον Γκρίκσπουρ επί του Λορένζο Μουσέτι.

Ο Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ, πρώην Νο6 και νυν Νο28 της παγκόσμιας κατάταξης, στον τελευταίο αγώνα της Δευτέρας, επικράτησε 7-6(3), 7-6(8) του qualifier, Μαξίμ Κρεσί και προκρίθηκε στους “16” της indoor διοργάνωσης, περιμένοντας εκεί το Νο2 του ταμπλό Αντρέι Ρούμπλεφ, αρκεί ο Ρώσος να ξεπεράσει το εμπόδιο του qualifier,

Ζιζού Μπεργκς την Τρίτη.

Ο 23χρονος Καναδός, πρωταθλητής της διοργάνωσης το 2022, έβγαλε 18 άσους στο ματς και έσωσε τρία set points του αντιπάλου του στο συναρπαστικό δεύτερο tie break του αγώνα.

Νωρίτερα, ο Τάλον Γκρικσπουρ βρέθηκε δύο φορές με την πλάτη στον τοίχο αλλά έσωσε τα match points του Λορένζο Μουσέτι και πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη με ανατροπή 3-6, 7-6(7), 7-6(3), μαζί με τους συμπατριώτες του στις κερκίδες.

Έναν εκ των Χουρκάτς/Λεχέτσκα περιμένει ο Ολλανδός στο 2ο γύρο.

Στο ξεκίνημα της ημέρας, δύο παλιοσειρές του ATP Tour, ο Νταβίντ Γκοφάν και ο Μίλος Ράονιτς, ξεπέρασαν τα εμπόδιά τους και προκρίθηκαν επίσης στη φάση των “16”.

Ο Γκοφάν κέρδισε 6-4, 6-7(12), 6-1 τον wild card, Ντίνο Πρίζμιτς και θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Ντε Μινόρ-Κόρντα ενώ ο πανύψηλος Καναδός επικράτησε 7-6(5), 6-4 του wild card, Γέσπερ Ντε Γιονγκ περιμένοντας έναν εκ των Μπούμπλικ-Κόριτς.

ABN AMRO OPEN ROTTERDAM DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post ABN AMRO: Έμειναν όρθιοι Αλιασίμ, Γκρίκσπουρ στο Ρότερνταμ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα