Ντόχα: Αποκλείστηκε η Ραντουκάνου – Δεν πάει Ντουμπάι

H Έμμα Ραντουκάνου δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ουκρανής και Νο30 του κόσμου Ανχελίνα Καλίνινα γνωρίζοντας την ήττα με 6-0, 7-6(6) μένοντας εκτός συνέχειας από το Qatar Open. 

Μάλιστα η Βρετανίδα και Νο262 του κόσμου πλέον, σε δηλώσεις που έκανε στο sky sports αμέσως μετά την αναμέτρηση, είπε ότι δεν θα πάει στο Ντουμπάι που θα ακολουθήσει το τουρνουά στην Ντόχα και θα επιστρέψει στη χώρα της. 

Η Ραντουκάνου

τόνισε ότι χρειάζεται να διορθώσει πολλά πράγματα στο παιχνίδι της και να βελτιωθεί στις outdoor συνθηκες, κάτι που θα χρειαστεί χρόνο με αποτέλεσμα να μην είναι έτοιμη για το τουρνουά στο Ντουπάι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Ραντουκάνου ταλαιπωρήθηκε από το δεύτερο service (7/21). Κατάφερε να σβήσει μεν τα 10/15 break-points της Καλίνινα, όμως με 55% κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service (27/49) δεν μπορούσε να περιμένει πολλά από την αναμέτρηση. 

Στο 1ο set η Καλίνινα ήταν καταιγιστική και εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι η Ραντουκάνου κέρδισε μόλις 5 πόντους πίσω από το service της, έκλεισε το set με bagel, φτάνοντας σε τρία breaks (1-0, 3-0, 5-0). 

Το 1ο set ξεκίνησε με τις δύο παίκτριες να έχουν από ένα break (1-1) με την Καλίνινα να φτάνει αργότερα και σε δεύτερο break και μάλιστα στο πλέον κατάλληλο σημείο παίρνοντας προβάδισμα με 6-5, αλλά και τις μπάλες στα χέρια για να κλείσει το ματς. 

Εκεί προηγήθηκε με 40/15 έχοντας διπλό match-point όμως η Ραντουκάνου όχι μόνο το έσβησε, αλλά κατάφερ να κάνει και break ισοφαρίζοντας σε 6-6. Στο tie-break η Βρετανίδα είχε και set-point (6/5) όμως με 3 σερί πόντους η Καλίνινα έκανε το 8/6 παίρνοντας την πρόκριση για τον 2ο γύρο εκεί όπου θα αγωνιστεί κόντρα στη Γέλενα Οσταπένκο. 

QATAR OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (+1h)

The post Ντόχα: Αποκλείστηκε η Ραντουκάνου – Δεν πάει Ντουμπάι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα