Ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του ο Μπελαστεγκίν! (vid)

Είναι πλέον επίσημο. Ο Φερνάντο Μπελαστεγκίν ανακοίνωσε πως θα ρίξει τους τίτλους της τεράστιας καριέρας του στο τέλος του 2024. Μέσω ενός βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο 44χρονος Αργεντινός ξεκαθάρισε πως η φετινή θα είναι η τελευταία του χρονιά στα επαγγελματικά κορτ του πάντελ.

“Σας ενημερώνω ότι το 2024 θα είναι η τελευταία μου σεζόν ως επαγγελματίας παίκτης. Όταν ήμουν 15 χρόνων έκανα το επαγγελματικό μου ντεμπούτο και ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν θα φανταζόμουν

όλα όσα επρόκειτο να μου δώσει το πάντελ σε αυτό το μακρινό ταξίδι”, ανέφερε ο Μπελαστεγκίν.

Για τον θρυλικό Αργεντινό, πρώην Νο1 του κόσμου και κατά πολλούς ίσως ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών, τα μπει οριστική τελεία σε μία πορεία 30 ετών στο σπορ. Αυτό μάλιστα θα γίνει στην πρώτη σεζόν της νέας εποχής του πάντελ, στο νέο Premier Padel Tour.

“Το 2024 θα γιορτάσω τα 30 χρόνια της καριέρας μου και θα είναι η τελευταία μου σεζόν ως επαγγελματίας. Αντιμετωπίζω αυτή την τελευταία χρονιά με τον ίδιο ενθουσιασμό όπως εκείνο το παιδί που έφυγε από το Πεουαχό. Ένα παιδί που μπορεί πια να κοιτάξει στα μάτια την οικογένειά του, με την ικανοποίηση πως τα έδωσε όλα μέχρι την τελευταία ημέρα,” είπε χαρακτηριστικά ο Μπελαστεγκίν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fernando Belasteguin (@fernando_belasteguin)

Η τελευταία χρονιά του “Μπέλα” στο Τουρ θα τον βρει με παρτενέρ τον Λούτσο Κάπρα. Ο Αργεντινός χρειάζεται ακόμη λίγο χρόνο προκειμένου να επανέλθει σε πλήρες αγωνιστικό επίπεδο, προερχόμενος από τραυματισμό στον αγκώνα που τον κρατάει εκτός δράσης σχεδόν μόνιμα τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Στιγμές… ατόφιας μαγείας του Μπελαστεγκίν στο Τουρ:

The post Ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του ο Μπελαστεγκίν! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανακοίνωσε, Μπελαστεγκίν,anakoinose, belastegkin